Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Казаха ни, че сме хибриди

Казаха ни, че сме хибриди

редакция:
Казаха ни, че сме хибриди
Здравейте отдавна не бях писала, защото не сънувах нищо интересно.
Вчера сънувах, че съм на гости на една моя приятелка и ще спим в баба и.

Минават няколко дни и на нас двете започват да ни се появяват зъби и да ни се допива кръв и ние започваме да убиваме хора, за да се нахраним. На следващия ден едни хора ни потърсиха и ни казаха, че сме хибриди ( хем върколаци, хем вампири) и ни предупреждават, че ако убием още един човек ще ни убият , но също казаха, че ще ни помогнат а се овладеем.

Аз и моята приятелка им казваме, че това е страхотно, ще прекарваме по цял с тях, ще се научим да се владеем и че ще купонясваме заедно ( те бяха нашия съвет ). На първия ден от обучението разбираме, че в града има ловци и даже ги срещаме, добре че имаше преспа сняг, зад която да се скрием.

През нощта аз и моята приятелка решихме да отидем да пояздим и изведнъж се появяват ловците и ни хващат, но съвета ни спаси. На сутринта един мой приятел имаше рожден ден и реши да го празнува при нас ( това беше страхотно). Покани много хора. Следобед всички вече бяха тука и партито беше в разгара си. Под терасата беше съвета и гостите незнайно защо започна да ги замяра с камъни. Съвета хвърли едно камъче и сряза малка част от прозореца и там се отбеляза странна форма.

Аз и моята приятелка се изплашихме, че ще ни убият и тръгнахме да си търсим място къде да се крием. Обиколихме къщата и накрая отидохме в една стая и натрупахме масите и столовете на едно и се мушнахме под тях. Съвета дойде 10 минути след това заедно с най-голямата клюкарка на света ( ясно кой им е казал къде сме ). Аз и моята приятелка се стъписахме. Съвета ни попита, защо ни е страх нали сме си купонясвали заедно, забавлявяли сме се, в този момент мама ме събуди. МОЛЯ ви кажете ми какво означава този сън, МОЛЯ.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимни
Miha
Miha
случайно да си сънувала Джоусеп Морган :D
02.03.2014 00:15
1
1
Покажи всички подкоментари
Дани
Дани
Вярно е,че Дневниците и Древните са мн готини сериали ама ти съвсем си се вкарала във филма!Почини си малко!
21.02.2014 22:09
2
Зетабета
Зетабета
Много гъзенце поспало,много сънувало.Нищо страшно,растът ви зъби,ще се роди дете в семейството,пиете кръв,много скоро ще научите тайна,хибриди,е сигурно не си доволна от себе си и се стремиш към промяна.Спокойно не си вампирясала!Не гледай тежки филми след вечеря.Чао
19.02.2014 23:45
6
13243
13243
Кои е тос
19.02.2014 17:47
7
4
жени
жени
филм плюс
19.02.2014 10:33
6
3
деси
деси
Спри Дневниците на вампира
19.02.2014 03:23
3
3