Sanovnik.bg»Не мога да си намеря приятелка

Не мога да си намеря приятелка

Не мога да си намеря приятелка
Здравейте, аз съм момиче на 18 години почти от малък град и както се вижда от заглавието съм с нестандартна сексуална ориентация.

Проблемът е там, че ми е адски самотно, защото нямам приятелка, а в този малък град лесбийките са малко и всички са се минали общо взето. Знам, че сега повечето ще ме осъдят, но аз съм сигурна от малка в ориентацията ми. Била съм и с мъже и с жени.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (18)

Изпрати
Нещо различно
Нещо различно
20.02.2014 22:12
Лелеее адси тесногръди сте.Даже и фанатици има!Нали Бог подкрепя любовта.Всъщност от Буда,през Алах и всички светци до Исус,синът божии и т.н.Всички богове подкрепят любовта.Тя харесва жени.Има мъже,които харесват мъже.И ако не ме лъже паметта бог е милостив.Не съм голяма фенка,на която и да е религия,но никъде не е споменато,че ако жена и жена се съберат,или мъж и мъж са заедно има нещо грешно.А ако всъщност има нещо такова,то тогава даденият бог сам си противоречи.
Мила имай търпения.Напълно разбирам колко ти е тежко.Не еот това,че си лесбийка.Дори да беше хетеросексуална възможността да се почувстваш самотна е много голяма.Дори да живееше в голям град,ако ще и в Шан Хай да живееше,дори да беше в Ню Йорк,където и да е има още хиляди,които са самотни също като теб.Мисълта ми е,че съвсем не зависи от сексуалността.И нямам предвит,че не си красива или нещо подобно.Нито,че никой не би те харесал поради някаква причина.Това е така,защото просто още не си срещнала правилния човек.Срещнеш ли момичето,което ще те обича ще настъпи повратен момент в живота ти.И тогава дъжд от секси лесбийки да те залее,няма да ти пука.Защото ти обичаш една единствена.
Общо взето спри да го мислиш.Този проблем само времето го премахва.А и мисли по този начин-ако ти беше самата самота щеше да се радваш,видиш ли някое човешко същество да се чувства зле,заради влиянието ти.Затова не прави кеф на това кофти чувство на име самота и не го мисли ;)
3
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
11.02.2014 16:37
Защо искаш да вкараш още някой в ада, който те очаква? Такава ли си егоистка?
5
10
аз
аз
11.02.2014 23:44
Честито намери си приятелка...
10
0
Лилит
Лилит
11.02.2014 21:58
Що не си хванеш малкото сърчице и не я превариш като отидеш по дяволите, където ти е мястото.
3
7