Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Отново същото, след 1 година...

Отново същото, след 1 година...

Отново същото, след 1 година...
Здравейте! Като цяло не успях да спа добре. Сънувах, че някой от сегашния ми клас умира (не знам кой беше, знам само че беше от класа) и 3 човека го оплакваме. От тази неочаквана смърт все нещо ми се случваше- или си удрях главата на някой ръб, или плачех, и склерите очите ми се надуваха и припадах (чувството беше все едно ти е лошо, замаяно, дори усещах как се надуват). Знам, че не трябваше да се вълнувам, иначе пак щяха да ми се случат същите тези неща.

Събудих се в 2;00 сутринта със сърцебиене и уплаха. Пих вода, разхождах се из стаята, само и само да убия времето и да не заспивам пак. Уви, след 15 минути не издържах и отново си легнах. И се почна. . .

Беше нещо като продължение на предишния сън. Пак като си мръднех главата, склерите ми се надуваха и припадах. Пак плачех. Срещах се с хора по улицата, но въобще не ме интересуваше. Беше нощно време, мрачно, влажно от дъжда, градът, в който вървях, нямаше една свободно поникнала тревица. Всичко беше застроено, на всяка втора крачка небостъргачи а аз отивах към точно опрелелен, ако може да го наречем "небостъргач". Там гледах най-близките си да се клонират и да се бият срещу клонингите си(разбира се, бяха лоши клонинги), които винаги побеждаваха. Накрая дойде и моя ред, и само усещам как някой ми блъска главата на ръба и всичко притъмнява.

Като се събудих, не знам защо, но гледах към прозорците в стаята ми, които излъчваха светлина. Тогава видях. Същото построение, същата яркост на 5 или 6 реда. Букви и цифри. Много букви и цифри. Този път не бяха йероглифи, които въобще не запомних и не споменах в по-предишната история "Не знаеш какво става. . . дали е пророчески сън за нещо" , този път всичко беше разбираемо, защото беше на кирилица. Страх ме беше да светна, да ги видя по-добре, защото знаех, че ще изчезнат много бързо, както в съня преди година. Някои от буквите бяха големи, други малки, все едно някой да натиска произволни бутони от клавиатурата. Ето това, което успях да запомня:

Г. . . . .
. . 20%.
. ш. . . .
. . . б. .

След 10 секунди, има-няма толкова, светещите букви изчезнаха и ме оставиха дооста объркана. Ако някой може да ми даде насока, ако му се е случвало такова нещо, бих му била благодарна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Бетина
Бетина
06.03.2014 23:32
нищо особено било е мираж от уплаха :)
0
0
стивън
стивън
14.02.2015 22:01
на мен ми се случи 1 път бях си легнал в леглото и 1 глава ми се усмихваше незмам моито въображение ли е било ще бъда благодарен ако ми дадете съвет
1
0