Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Чувам гласове в главата си

Чувам гласове в главата си

Чувам гласове в главата си
Здравейте!
Искам да ви разкажа за нещо странно, което ми се случва много често от много дълго време. Когато съм сама и съм в стаята си, играя на компютъра или чета книга, но ме боли глава или просто не съм в настроение се случва следното:

В главата си чувам безброй гласове, които ми говорят нещо. Единият глас е бавен и говори на нос, другия говори бързо, един се смее, друг е дебел и силен, има и женски глас. И говорят един върху друг, но сякаш за едно и също нещо. Спорят, карат се. . .

Какво означава това? Понякога ме побъркват.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
52
42
31
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (16)

Изпрати
Александра
Александра
16.03.2014 15:58
Здравей!
Не смятам,че това като аномалия или като болест,но трябва да се обърнеш към някакъв психолог или специалист.Смята се,че може да е от стрес,от някакво силно преживяване.
Сподели и с твоите родители и заедно обсъдете какво ще правите.Когато пак чуеш гласове,кажи на майка си или баща си (в зависимост дали са вкъщи) и отидете на посочените горе хора -специалист,психолог или ако ви насочат някъде след това.
1
0
street_accept
street_accept
16.03.2014 00:31
Ами слушай ги тези гласове.Няма да ти кажат нещо грешно.Според мен това не е болест,всеки от нас чува такива работи,просто не си вярваме и ги потискаме,затова си мислим че не чуваме гласове.Може би ти си по специална.Също гласовете са много,различни и объркани,защото животът ти е объркан.Ако си подредиш живота гласовете ще станат един ясен глас,който може би ще ти помага.Не знам пробвай.
3
2
Си
Си
20.02.2014 18:22
Мило момиче, аз преминах 9 -тия кръг на ада, тъй като дъщеря ми беше с подобни оплаквания в началото на 11кл.Започнахме лечение, което се оказа една огромна борба м/у желанието и да възвърне предишното си състояние и настоящото.Завърщи с отличен 12кл.В момента следва в МУ.За мен тя е герой. Въпреки мъчителните противоречия в нея , тя не се отказа.Сега е добре.Казва, че не чува гласовете, които я измъчваха, но редовно приема поддържащо лекарство в минимални дози.
Така че обърни се към специалист/ по възможност добър/ и започни лечение,не отлагай.Това е състояние на психиката с което шега няма.
Желая ти успех и Бог да е стеб!
6
0
ПРАДА
ПРАДА
16.02.2014 12:14
Това което се случва с теб не е странно,болна си.Питай родителите си,дали имат в рода си психично болни(това не е обида).Порови се в гугъл напиши"чувам гласове"и гледай какво ще излезе.Не търси отговори по форуми,освен ако не искаш неквалифицирани хора да ти дават съвети,обърни се към специалисти.
5
1
Нася
Нася
15.02.2014 17:07
Не ми се вярва ама воупще
5
1
mihala
mihala
11.02.2014 17:57
Имаш нужда от лекар специалист докато не е късно.
4
4
луна555
луна555
11.02.2014 10:19
Здравей, мила! Първо искам да ти кажа най-важното нещо на света и го запомни за цял живот и от това ще ти олекне: БОЛЕСТИ НЯМА, ИМА САМО СЪСТОЯНИЯ (рак, спин, множествена склероза, шизофреия и други.) Просто ги няма! Знам, че е доста крайно, но е истина!
Единствените причинители на състоянията на хората са описани в линка:( не се разрешава латиница в коментарите, затова най-добре пиши по-късно на пощата ми, която я напиши на латиница, разбира се. Само ми напиши коя си и от кой сайт!)

И още нещо: само се замисли над това колко е хубаво :-) че БОЛЕСТИ НЯМА... а? какво ще кажеш сега :-) кураж!
Специално за случая мога да кажа какво да правиш. Ако си заинтересувана, пиши на мейл: луна555@абв.бг (това го напиши на латиница ;-)
Желая ти успех!
4
7
Зетабета
Зетабета
10.02.2014 23:23
Здравей.Гласовете е признак на преумора,недостиг на кислород в мозъка,което означава,че не излизаш редовно навън.Когато отново се случи,отвори прозореца и подишай дълбоко,като се стараеш да напълниш добре дробовете си,след което е добре да изпиеш чаша вода на големи глътки.Яж всяка вечер по 2 ореха и изпивай чаша горещ чай от лайка,създай си режим,в който обезателно да има половин час разходка и гласовете ще изчезнат.
6
5