Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Бебе умря в ръцете ми

Бебе умря в ръцете ми

Бебе умря в ръцете ми
На скоро сънувах, че сме аз, приятелят ми и дъщеря ми ( 9 години) в апартамента на баба ми.

По едно време виждам как дъщеря ми вече счупила стъклен термометър и отпива някаква течност.

Уплашена и извиках да не гълта, а да плюе течността. Тя ми се усмихна и ми каза, че няма страшно. Аз вече в паника, очакваща най - лошото я взимам и отивам над мивката в банята.

Но там аз започнах да плискам с вода не моята дъщеря, а някакво бебе( едномесечно.), като през цялото време му виках да не гълта.

Виждах как то издъхва в ръцете ми, но до последно се надявах да му помогна. Приятелят ми каза, че няма смисъл. Аз също знаех това, то посиня.

Събудих се в ужас. Моля някой, ако може да ми разтълкува какво означава този сън. Не ми дава мира от дни на сам.
Благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Петар
Петар
18.01.2010 09:03
Имам стар съновник от 1920 година / някъде там, но не знам точно /. И ако сънуваш малко дете - значи дерт / притеснение /.Във вашият случай - нещо, което Ви е притеснявало е отпаднало / умряло /. Така, че споко.
0
0
edin
edin
16.01.2010 00:02
Здрасти. Случайно попаднах на твоят сън, докато разглеждах този сайт. Ако трябва да съм честен не вярвам, че има нещо мистично в сънищата и разглеждах страницата само на шега. По мое мнение сънищата отразяват емоционалното състояние на човек и е много важно да умеем да тълкуваме сънищата.
Мисля, че твоят сън е много интересен и ще ти препоръчам книга, която можеш да прочетеш по темата за сънищата - казва се "Забравеният език" от Ерих Фром. Книгата е на тема психология, но е написана на много достъпен език, понеже е мислена за обикновенните хора, а не за професионални психолози. А самият автор е един от големите умове на 20-ти век, наред със Зигмунд Фроуд, Крл Юнг и т.н.
В Талмуда е казано, че сънища, които не са разтълкувани, са като писма, които стоят неотворени. За да можеш да разтълкуваш този сън, трябва да разбираш езика на сънищата. Надявам се книгата да ти помогне, както и на хората, които се интересуват от това, да разбират себе си по - добре.
1
0