Повръщах кръв

Повръщах кръв
Здравейте, снощи сънувах един сън, който някак си ме изплаши и ще ви бъда много благодарна, ако ми кажете какво означава. Е, ако въобще нещо означава. И така да преминем към съня.

Първо, аз и моята най-добра приятелка се разхождахме в парка, когато изведнъж се появиха някакви момчета и започнаха да се закачат с нас. Едното момче ме ритна в ребрата и усетих как за миг спрях да дишам.

Започнах много бавно да падам на земята и последното, което видях беше уплашеното лице на най-добрата ми приятелка.

След това се събудих в една много странна болница заобиколена от лекари. Започнах да викам, но сякаш никой не ме чуваше, когато изведнъж в стаята влезе един мъж с огромна спринцовка и тръгна към мен.

Исках да се мръдна и да избягам, но не можех, та лекаря заби спринцовката в ръката ми и всичко ми притъмня. Отново отворих очи и видях най-добрата ми приятелка, която се усмихваше.

Аз станах и я прегърнах, след което цикълът ми дойде, но кръвотечението беше много силно. Не му обърнах внимание, но след това от очите ми започна да тече кръв.

След това започна от ушите и носа, след това усетих вкус на кръв в устата си и отидох до мивката и започнах да повръщам обилно количество кръв след, което паднах на земята и изведнъж сякаш полетях и гледах всичко от високо.

След, което се събудих. Много ще ви бъда благодарна, ако ми кажете какво означава.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Денимира Ангелова
Ъххх...гадничко... дано не значи нищо...
По принцип, в книгата "Училище за Вампири", ако тялото на някой вампир откаже промяната, започва да му тече кръв от всякъде (очи, уши, нос и уста)...
0
0