Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Извикахме Дама пика и приятелката ми припадна

Извикахме Дама пика и приятелката ми припадна

Извикахме Дама пика и приятелката ми припадна
Здравейте! Моля е ме мислете за човек с отклонения защото това наистина се случи! Отидох вечерта на гости у една приятелка за да си направим женско парти с приспиване и аз останах да спя у тях. Вечеряхме но не ни се спеше за това с опукахме пуканки и си пуснахме филма "Бамби" (не е филм на ужасите)решихме да призовем дама пика защото четохме как се прави сеянса в интернет. Напръскахме огелдалото с парфюм намазахме с крем изгасихме лампите (правихме го в банята) и казахме три пъти "Дама пика". Тогава приятелкта ми припадна аз се стреснах и хукнах да извикам родителите и но врата беше заключена а ние не я бяхме заключили!

Щом излязох казах на родителите на приятелкта ми разказах им какво се правили. Те заведоха приятелката ми в болницата и моите родители бяха там щом чуха случилото се. Докторите казаха че на нея абсолютно нищо и няма разбира се ние казахме на докторите как е припаднла и те ни посъветваха да я заведем на медиум. Тя ми беше голямап риятелка за това тръгнах със семейството и. Медиумката каза че сме си поиграли с достойнството на Дама пика и тя си е отмъстила приятелкта ми още не се е събудила това стана на 29 декември.

Повярвайте не ви лъжа! ! ! ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
52
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
Тити
Тити
20.03.2014 15:01
Горкото детенце.
1
0
pesho
pesho
13.08.2014 00:30
Здраве да е.
0
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
07.02.2014 14:32
В такива случаи родителите трябва да извършат в църква ритуал за здраве и освобождение.В противен случай последиците не се знаят.
4
0
Зетабета
Зетабета
05.02.2014 16:01
Ако се събуди това дете,то вече НИКОГА няма да е същото!Жалко!За да се върне от ТАМ й трябва тласък отвън,към църквата има добре подготвени за това отчета.Добре е под възглавницата или близо до главата на детето да се сложи иконата на Богородица-троеручица да се моли всеки ден за спасението на душата и нейното освобождение.Освн това трябва да се намери обяснение медицинско за това състояние,причината може да е и някое заболяване,отключено при силен стрес.В такива случаи се изследва всичко,дори най-невероятните диагнозизи и колкото по-скоро,толкова по-добре.Да се надяваме!ЗаСъжаление ти пишеш така,сякаш това е топ10 или бестселар,шок-новина,Оскар...Горките родители!Бог да Ги пази и нека чуе молбите им!
5
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
05.02.2014 15:04
Когато вършите нещо в света го виждате, а това е в невидимия свят и не знаете как ще се прояви.Затова внимание!!!
5
0
Ники
Ники
05.02.2014 13:50
Момиче,какво сте си мислели,че правите?Ако казваш истината,вашето изобщо не е шега работа! В приятелката ти се е вселил демон,който никой не е в състояние да изкара,освен тя или Бог. Не им трябва медиум,а екзорсист. Съветвам ви да заведете приятелката си в някое свещено място,като манастир,защото само Бог може да им помогне. Това е положението. Благодари се,че на тебе ти няма нищо,миличка. Повярвай ми и много по-лоши неща са можели да се случат от една кома. Щяхте да изживеете един мини филм на ужасите. ;)
7
0
Тити
Тити
05.02.2014 14:12
Със това шега не бива!
2
0
Тити
Тити
04.02.2014 15:30
Със духовете шега не бива,помниш ли как ние двете като деца ги викахме.
4
0