Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Най-ужасната година в живота ми...

Най-ужасната година в живота ми...

Най-ужасната година в живота ми...
Здравейте, моята история е следната:
Преди няколко месеца в живота ми се случиха неща, за които никога не съм подозирала, че ще станат и то точно на мен. .

Имах само 2 приятелки, но за сметка на това бяха истински приятелки и веднъж едната си беше харесала момче, което беше голям женкар и хората говореха много лоши неща по негов адрес, затова аз я предупредих да не се занимава с него, защото накрая тя ще е наранената, но тя взе че си помисли, че аз също си го харесвам това момче и сама съм си измисляла лоши неща за него, само и само да си остане за мен.

После спря да ми говори, сестра и също (2рата ми приятелка). Аз бях много наранена от това и не можех да си обесня как изобщо си е помислила такова абсурдно нещо, писах и няколко пъти, но тя не отговаряше. . И така не след дълго тръгна с момчето, но тъй като не е от лесните момичета, той я заряза още на втората седмица и накрая стана както предполагах аз - беше съсипана, разочарована и много наранена.

Сигурно вече беше осъзнала че аз съм била права, но така и не ме потърси и все още не е, но и аз няма да се натрапвам, защото в случая е редно тя да ме потърси и дори да ми се извини, но явно няма такъв кураж и така от най близки приятелки сега станахме просто съседки.
Другото ми разочарование беше с едно момче, с което си пишехме от 3 години и чак тази година се осмелих да тръгна с него.

И така ходихме само 3 месеца, после той поиска да се раздели с мен, тъй като бяхме от различни градове, а и дочух че се е виждал с някакво момиче, докато още е бил с мен. Сега в момента ходи с нея, писа ми за рождения ден, че съжалява много и че е било грешка това, че сме тръгнали каза ми да си намеря някой друг, който да ме заслужава и т. н Това още повече ме огорчи, защото аз тайно в себе си таях надежда някой ден да се съберем отново.

Не след дълго той ми каза, че вече и не иска да си пише с мен и че не можем да бъдем дори приятели, като се има в предвид какво сме преживели заедно. Аз се съгласих без да му казвам нищо и исках по най-бързия начин да изтрия всички спомени, свързани с него - снимки, съобщения и т. н. От тогава не ме е потърсил и аз не се осмелявам да му пиша и да му призная чувствата си, защото ме е страх, че ще ме отблъсне завинаги а това не бих могла да го понеса. Сега пак е щастлив с новата му приятелка, забавлява се дори сигурно е забравил за мен. . . А аз не спирам да мисля за него, сякаш сам омагьосана от това момче.

Искам да си го върна, но не знам как да постъпя, още повече че сега е с друга Ако някой знае нещо или просто иска да изкаже мнението си моля да ми пишете. От близо половин година сме разделени с въпросното момче, а аз не мога да го забравя, до сега не съм изпитвала толкова силни чувства, не знам как да постъпя и дали изобщо ще си струва да се мъча, да си го връщам? !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
Ioanna
Ioanna
30.01.2014 00:43
От 7 месеца съм разделена с бившия ми приятел..бяхме заедно 3 години..при което той загърби връзката ни и се хвана с момиче което едва познаваше..Чувствах се и продължавам да се чувствам ужасно..но, времето помага.Хората не се променят това запомни. Не си заслужава да страдаш за човек който така лесно те е прежалил.Разбирам те много добре повярвай ми..но полза от това да се връщаш назад няма.Главата горе и напред. :)
1
0
Borislav
Borislav
13.01.2014 06:25
Половин година е добре. Побързай и си намери някой друг, иначе и година и половина може да стане. Говоря от личен опит. Аз карам така вече 15-ти месец след над 6 годишна връзка. Разбирам те.
0
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
03.01.2014 22:58
Мило дете, всичко което пишеш е напълно нормално за умно,здраво и нормално момиче. По написаното предполагам,че си много млада и всичко това не бива да те тревожи.Пред теб е живота.
2
0
Аз :*
Аз :*
03.01.2014 22:35
Приятелките,които са ти причинили това не са били истински,макар да си ги мислила за такива(щом ще ти се сърдят,когато искаш да им помогнеш),а относно това момче-остави го, не му пиши и не комуникирай с него- не си заслужава да се нараняваш,заради тъпанари :*
12
0
с
с
01.01.2014 02:51
Това,което ще ти напиша може би няма да ти хареса,но ме чети внимателно.Твоите проблеми не произтичат от други хора,а от теб самата на дълбоко подсъзнателно ниво.Имаш страх от отхвърляне,неприемане,отказ на любов.И по-скоро не страх,а паника.Изпитваш ужас,че ще останеш сама,ще бъдеш изоставена,няма да се справиш и т.н.Заради това се вкопчваш отчаяно във всеки,който ти обърне внимание.Не обсебвай хората около теб,остави им пространство да дишат и намери себе си,научи се да бъдеш самостоятелна.А тези проблеми идват някъде от миналото,от семейството ти.Кой те е изоставял като малка,бил е студен с теб,не ти е показвал любов и топлина-това именно сега се опитваш да компенсираш с всички други хора,но ще бъде обречено на провал,докато не излекуваш собственната си душа.
13
5
д
д
11.02.2014 10:03
Мноооооого, много вярно!
2
2