Sanovnik.bg»Всяка сутрин отварям очи и първата ми мисъл е той...

Всяка сутрин отварям очи и първата ми мисъл е той...

Всяка сутрин отварям очи и първата ми мисъл е той...
Здравейте, моята история е следната:
Преди време (от април до юли месец) ходех с едно момче, първоначално не бях привързана към него, а той твърдеше, че ме обича и така с времето и аз го опознах и го обикнах ужасно много. Бяхме от различни градове, но поддържахме връзка постоянно - по телефона, чрез фейсбук, всяка вечер си говорихме в скайп и така всичко беше перфектно, докато не дойде края на юни месец.

Веднъж той ми каза, че ще ходи на парти при някой негов приятел и така от тогава нататък той започна да ме търси по-рядко, да не ми звъни и да излиза всяка вечер. Аз бях много учудена от промяната на поведението му спрямо мен, но нищо не му казах а тръгнах сама да проучвам нещата . . . оказа се, че на партито се бил запознал с едно момиче и дори след време той самия ми прати снимка, на която е с нея.

Аз много се разстроих, но отново си премълчах, и така с времето той си търсеше и най-малкия повод за да се скараме. Веднъж при поредната ни караница ми каза, че късаме. В този момент не исках нищо друго освен да умра. А на него сякаш въобще не му пукаше за моите чувства, защото 2 седмици след раздялата ни той тръгна с друга и дори сега в момента е с нея.

Проблемът е, че аз не мога да живея без него, през тези 3 месеца в които бяхме заедно аз се привързах ужасно много към него. Всяка сутрин като отворя очи първата ми мисъл е свързана с него, всяка вечер мечтая да се съберем отново, всеки ден гледам нашите снимки и още не мога да повярвам, че сега е с друга.

Въпроса ми към вас е дали има някакъв начин за да си го върна и бил ли е някой в същото положение, в което съм аз сега и как е постъпил?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 6
54
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
Sitnia Dinko Ivanov
Sitnia Dinko Ivanov
16.12.2013 08:11
ахахах Лесна си ти. Аз се разделих със приятелката си преди вече 7 месеца и все още не мога да я забравя напълно ,вярно ходих ме година и 2 месеца но се пак един човек когато обича той обича истински..........
4
0
Сиси
Сиси
16.12.2013 07:14
За да те зареже значи все пак има някаква причина. Може да е просто несериозен, другата му е била по - лесна или кой знае какво. Факт е че когато човек обаче постъпи по такъв начин един път, дори да си го върнеш ще го направи отново... няма смисъл. От наблюдение ти го казвам. Там където вървят нещата вървят и там където куцат рано или късно стигат своя край.
0
0
Evi
Evi
15.12.2013 22:29
Знам, че най-правилното решение е да го забравя, но не е толкова лесно. Пробвала съм няколко пъти и не мога, не минава ден в който да не мисля за него. Искам само него, да си го върна обратно толкова ли е сложно :/ А и не мисля, че сегашната му приятелка е по-красива от мен, дори не мога да си обесня защо ме заряза заради нея... Но просто факта, че е избрал нея пред мен ме огорчава ужасно много..
0
0
Sisi
Sisi
15.12.2013 22:04
За съжаление някои хубави моменти от живота си остават само част от миналото... Мисля че да се опиташ да си го върнеш ще е грешка. Опитай се да затвориш тази врата бавно и сигурно. "... едни хора напускат живота ни и си мислим, че вечно ще живеем с тази загуба. И сме прави. И така продължаваме. Докато не се появи друг, който ти припомня, колко е голямо сърцето ти и колко още много място има. Той не лекува предишните загуби, а просто ти припомня, че в сърцето ти е пълно с много стаи, и че е време да затвориш една врата и да отвориш друга.
Да...Сърцето прилича на коридор с много врати и колкото повече обичаш, колкото повече се разделяш - все по навътре в коридора вървиш. И каквото и да правиш... не искаш да спреш. Защото се надяваш, че някой ще те пресрещне и ще ти каже: „Аз винаги ще бъда с теб! Аз съм в коридора на сърцето ти, а не в една от хилядите стаи! Аз никога няма да те напусна..."
7
0
Sitnia Dinko Ivanov
Sitnia Dinko Ivanov
16.12.2013 08:12
Доста добре казано Браво .....
0
0