Sanovnik.bg»Животът ми се срива заради подигравките

Животът ми се срива заради подигравките

Животът ми се срива заради подигравките
От скоро започнах да осъзнавам, че животът ми се срива! БУКВАЛНО! Преди бях отличничка, а сега имам 3-ки! Любовта на живота ми не го е грижа за мен! Повечето ми съученици ме мразят! Всеки ден те ме обиждат до такава степен, че вчера откачих! Започнах да треперя, след 2-3 минути започнаха да ми сълзят очите и накрая взех да се вбесявам! Изпаднах в някакъв нервен шок! Помогнете ми!

За тази нервна история знае само майка ми, но един път пак ме обиждаха бая и аз се разревах и изтичах в тоалетната на училището, където срещнах две госпожи и им казах какво е станало и те им се накараха бая на хората които ме обиждаха. И след няма и седмица започнаха още по - упорито да ми се подиграват и обиждат!

Майка ми само иска да идва в училище, но така нищо няма да се промени! Те само ме подиграват! Помогнете ми! Не мога да живея така!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 6
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (40)

Изпрати
Gloomy
Gloomy
26.11.2013 08:03
И аз съм била в такъв период, дори мога да кажа, че един вид продължава и говоря за 4 години наред. Но, повярвай ми, с времето спира да ти пука. Аз лично прослушах метъл, не нарочно, просто така се случи и това ми помогна страшно много, защото повечето от съвременните метъл групи са преживявали същото, дори и по- лошо и просто е ужасно надъхващо, защото виждаш как са се изправили и правят всичко, за да помогнат на феновете си (Блек Вейл Брайдс например). Не казвам, че съм емо, напротив, обличам се както ми харесва и вече не се срамувам нито от това, нито от каквото и да е било свързано с мен, защото тези хора не са нищо повече от жалки кретени, които сами ще си съсипят живота, докато аз съм намерила смисъла в него. :) Ако имаш нужда да поговориш с някого, скайп: дамнуоих (на латиница) :)
3
0
Диана
Диана
24.11.2013 17:16
Разбирам те. И аз имах такъв период, но не оставих да ме тъпчат и да си избиват комплексите на моя гръб. Затова се успокой, кажи им за техните недостатъци и ако тръгнат пак да те нападат им забий два шамара.Ще ти олекне,спокойно.
3
0
Angel Angelov
Angel Angelov
23.11.2013 20:35
Нормално е да има такива които да мислят че всичко им е ок пак са пълна скръб е***** и да не ти пука просто си вирни муцунката и ги пусни да се отичат където им е мястото ........
2
0
Силвия Кирчева
Определено не трябва да си мълчиш,когато те ти се подиграват.Колко повече им мълчиш,толкова повече ще те тъпчат. Не им реви на тези дрисли,а им покажи,че си повече от тях.
2
0
Rebeka
Rebeka
23.11.2013 17:48
Те наистина са пикли , а едната даже е година по - малка и ако я и обърша един ще припадне ^.^ Съвета си го бива ;]]
2
0
Тони
Тони
23.11.2013 15:37
Може би не е добър съвет, но, ако са пикли просто ги шамаросай яката. Ще ти се накарат сигурно, но може да спрат с подигравките :)
2
0
Rebeka
Rebeka
23.11.2013 14:19
Не, защото не знаят кой е , но ако разберат и затова ще почнат! Те се подиграват за буквално всичко! За дрехите ми , за "красотата" ми , за обиците ми , за всичко!
1
0
maria
maria
23.11.2013 12:55
Защо ти се подиграят заради момче ли?
1
0