Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Притеснен заради повтарящ се сън

Притеснен заради повтарящ се сън

Притеснен заради повтарящ се сън
Помогнете хора не мога да си разгадая сънят :s: а той се повтаря вече 2 или 3 пъти. Да започна с това че в действителността аз имам котка която е черна на цвят, и сънят ми е свързан с нея. Сънувам си моето коте че го няма в нас и си мисля че е избягало погледнах през терасата дали не е паднало но не го намерих.

Когато влязох обратно в апартамента видях че котето ми е болно от някаква болест, :cry: много гадна болест виждам как козината почти и е изпадала и най вече по гърба и коремчето. По гърба си има някакви отвратителни кърваво-гнойни рани от които я боли :cry: много и е омършавяла. Не може да се изака а когато се опитва и излизат вътрешностите от дупето и тя страда много по този начин. :cry: Личи си че я боли. ps: А аз започвам да страдам също с нея и ме хваща яд че нямам пари и не мога да я заведа на лекар ( ветеринар ) :yawn: :cry: .

След това аз и гаджето ми започваме много да плачем и да се терзаем от този факт че сме безпарични и безсилни, и че ни остава да я гледаме само как се мъчи. Най много ни боли когато тя след тежки мъки умира. Виждам и трупът на някакъв теракот бял на цвят каточели е в антре. И в момента в който се протягам да я взема за да я погреба от някъде ( усещам че идва от зад гърбът ми ) се прибира моето коте живо и здраво все едно е било някъде на разходка. ps:

Цялото действие се развива в непознат апартамент който на сън си мисля че е мой. В него котето ми си имаше собствена стая в която стените са зелени, а самата стая е пълна с плюшени играчки. Моля ви хора как да го разгадая? Какво означава?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
ГеоргиРГ
ГеоргиРГ
12.11.2014 17:49
Уповавай на БОГ. Моли МУ се ТОЙ да те води и да ти помага.
Това е съвет, който ти давам искрено.
Понякога има неща, които може да не разберем. Най-важното е да обичаме БОГ с цялото си сърце,ум, душа и сила и да сме МУ верни всякога и завинаги, да изпълняваме заповедите МУ и да ГО следваме всякога без да се отклоняваме ни на ляво ни надясно. Така знаем, че сме в единственият правилен път в който можем да бъдем в нашият живот.
Слава на БОГ !
1
0
Христина
Христина
28.10.2014 16:45
Занимавам се със сънуване - осъзнато и неосъзнато, защото това ме интересува. Ако искаш, обади ми се на GSM: 0877 37 81 85. Това не го правя като бизнес и не струва пари!!! Сънуването е нещо лично и не желая да дам мнение тук, но ще се радвам да поговорим.
5
0
sesilies
sesilies
29.10.2014 22:37
ОК скоро ще се свържа с вас. Благодаря ви предварително.
0
0
Asmodeus
Asmodeus
25.10.2014 19:34
Много интересен сън. Когато в съня си видите черна котка, това е предупреждение, че ваша голяма мечта няма да се сбъдне. Подгответе се за разочарования. Болест на животното - Сънуваш ли зараза или заразна болест, очаква те бърз, временен успех. Кожните зарази се отнасят към обществения ти имидж. Смърт и прераждане- някаква тежка, трудна промяна.
5
0
sesilies
sesilies
27.10.2014 14:08
А дали ще е положителна или отрецателна тази промяна?
0
0