Sanovnik.bg»Животът ми се срива заради подигравките

Животът ми се срива заради подигравките

Животът ми се срива заради подигравките
От скоро започнах да осъзнавам, че животът ми се срива! БУКВАЛНО! Преди бях отличничка, а сега имам 3-ки! Любовта на живота ми не го е грижа за мен! Повечето ми съученици ме мразят! Всеки ден те ме обиждат до такава степен, че вчера откачих! Започнах да треперя, след 2-3 минути започнаха да ми сълзят очите и накрая взех да се вбесявам! Изпаднах в някакъв нервен шок! Помогнете ми!

За тази нервна история знае само майка ми, но един път пак ме обиждаха бая и аз се разревах и изтичах в тоалетната на училището, където срещнах две госпожи и им казах какво е станало и те им се накараха бая на хората които ме обиждаха. И след няма и седмица започнаха още по - упорито да ми се подиграват и обиждат!

Майка ми само иска да идва в училище, но така нищо няма да се промени! Те само ме подиграват! Помогнете ми! Не мога да живея така!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 6
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (40)

Изпрати
Кет
Кет
30.11.2013 11:42
Голяма грешка!
Аз бях по същияя начин обиждана 12 години. Раз защото съм от малцинствата и два, защото не ми пукаше за никого и сама се оправях нон стоп за всичко. И с времето... Как да ти кажа - имах си приятел, мислеха, че съм някакво тъпо парче да се оженим, имах мечти, имах перфектното семейство.
Нека хората да говорят... След завършването попадох документи, уча в чужбина и съм мнооого по-добре от останалите. Да, разделих се с голямата си любов, но... Намерих идеалният за себе си партньор. Лошото е само едно - не виждам семейството си често. Нямам контакт с тях, както беше преди да замина... Но... Сега тези, които ми са се подигравали някога толкова много ме "уважават"... Първи приятели са ми. Ама пука ли ми? Не. Предпочетох да съм сама, отколкото да имам лицемерни приятели. Сама си избери пътя. Да ревеш няма да постигнеш нищо, аз съм ревала нон стоп, изпадами до ден днешен в нервни кризи понякога, мразя себе си, че съм от етносите. Но... От друга страна съм хиляди пъти по-напред и по-добре. Момичетата на моята възраст чакат вече по второ чедо и са вързани в къщи с ревнив мъж. А аз имам един страхотен приятел, луд в добрия смисъл на думата. Мога да излизам, мога да правя каквото си искам и както искам. Нямам ангажименти никакви, ще завърша с червена диплома (пълно отличие). И... Всичко е просто така, както някога съм го искала. Направи си живота такъв, както искаш да се видиш след време. Представи си го. Ще ти хареса повече от сега. И... Преследвай го, естествено! Не бъди овцата, чукана от всеки втори, не бъди кифлата, която нищо не знае и се снима по кенефите. Бъди си ти!
4
0
Кристина
Кристина
27.11.2013 19:43
Колкото и трудно да ти изглежда, опитай се всячески да игнорираш хората, които ти се подиграват. Не обръщай внимание. Естествено можеш да се изправиш срещу тях в конфликт, а и щом правят така едва ли са достатъчно умни, за да те разберат!
Запомни, хора които си нямат друга работа освен да "тъпчат" достойнството на другите, са хора с комплекси, хора които стоят по-ниско от теб. Рано или късно всичко се връща. За всичко си има време и място...
Мисли за бъдещето си, какво искаш да правиш, какво ще те направи щастлива занапред, и как те ще се провалят, а ти ще успееш!
3
0
mimi321
mimi321
27.11.2013 16:47
Мило момиче, не им се давай и бъди силна. Промени тактиката. Аз не съм близка с теб и не мога да ти дам съвет. Всичко споделяй с майка си. Залегни над учебниците. Любовта няма да избяга. Нека любовта сама да те намери, не бързай. В една връзка има хармония, когато мъжа обича малко повече. Когато няма взаимност късай не се самонаранявай. Живота е пред теб. Най хубавото предстои.
3
0
Lakewood
Lakewood
27.11.2013 15:27
Когато хората се подиграват означава че са по-слаби от теб, не могат да предложат нищо друго освен ирония. Но ти си умна, чуствителна и интелигентна,това те поставя на по-високо стьпало от тях.Сьсредочи се вьрху успеха си в училище, разкарай "любовта на живота си"и продьлжи да се бориш напред:)
2
0
stef013
stef013
27.11.2013 00:27
Мислила ли си за самоубийство? Ако не си- действай! Овча работа, "любовта на живота ми" ха-ха-ха , като чета си ученичка, което значи, че все още не знаеш, е*е ли ти се, или ти се пикае. Като стигнеш до 4-та "любов на живота" ми пиши, ако ли не, прочети първото изречение
0
10
Петя
Петя
27.11.2013 00:12
При мен е нещо подобно. Тоест само 2-3ма ми се подиграват и на мен ми става гадно, но им го връщам по някакъв начин или не им обръщам внимание. Ти се опитай да се държиш с тях така както те с теб. Ако ги игнорираш те пак продължават. Покажи им с кого си имат работа. Аз мисля, че това трябва да направиш пък ти си решаваш.
1
0
59943
59943
26.11.2013 19:51
и аз съм в такова положение.Мога да ти кажа ,че въобще не ми дреме.Имаше един момент в който се разревах в тоалетната но вече спря да ми пука.Тяхно си е мнението.Мен всички ме мразят
2
1
мари
мари
26.11.2013 14:38
По принцип игнорирането е най-доброто решение, но преди това им кажи какво представляват. Малка си още и се възползват от това, за съжаление повечето хора са много зле и си избиват комплексите. стегни се и спри да им се връзваш, не са те тези, които определят каква да бъдеш.
5
0