Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Да сънуваш един и същи човек...

Да сънуваш един и същи човек...

Да сънуваш един и същи човек...
Какво наистина означава да сънуваш един и същи човек в продължение на години в различни ситуации? Чувала съм че сънят е отражение на реалността, че винаги сънуваме това което мислим и т. н.

Моля някой който наистина знае да каже. Естествено ще ми е интересно да чуя и други мнения но все пак се надявам на достоверни отговори. Чувала съм много неща но търся истинския отговор! Надявам се да го получа.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
52
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (16)

Изпрати
Анонимка
Анонимка
29.08.2014 13:13
Аз две вечери сънувам едно и същ0 момче което умря... а аз се влюбих в него...Напреди се молех да го санувам но не става а сега , особенно тази вечер го санувах пак е умрял но как да кажа нямаше една ръка а с другата махна мартеничката която му сложих на гроба беше много дълга и за това .. дори не разбрах как семейството му знае , че имам чуства към него ...Тъкмо го забравих и се успокоих ... И сега се обърках постоянно мисля за него , но много се зарадвах като го видях , защото не съм го виждала от мнго години , беше толкова красив ... Но ми е странно умрял , а всъщност как да го кажа и въскръснал не разбирам ... Никролозите му бяха от преди а в съня ми тази вечер дата в която е починал беше задраскана и от долу нова , и имаше дори ново погребение и аз плачех там (На истинското му погребение аз не утидох) обаче той е в пепел , зарадвах се дори и че съм утишла на погребението не мога да разбера нищо , много съм объркана не знам дали сте ме разбрали , много ще съм благодарна ако ми помогнете да разбера :(
10
5
Динко
Динко
06.01.2016 08:52
болно ми е..сън -сънувам ..чувство-чувствам..възкресение-възкръснал..некролог..отивам-отидох..
1
1
Zlatka
Zlatka
08.08.2014 17:58
Аз сънувам един мъж в продължение на 3 години. Имам поне 6,7ярки сънища с него в различни ситуации, как разговаряме...Този мъж съществува,но не се познаваме реално.Имаме общи познати, да харесвам го, но защо ми се явява така в сънищата.Някои от тях ме караха да се будя в прекрасно настроение и с такава енергия. Усещах ги като реални........
22
2
гергана
гергана
05.05.2014 01:10
Може ли някой да ми каже какво означава да сънуваш едно и също момче от няколко дена в различни ситуации..:)
19
1
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
16.04.2014 16:08
Ако си кръстена вярваща, това може да е твоя Ангел хранител в образ,който ти можеш да приемеш.Ако ли не, е плод на твоята фантазия, която си е изградила този образ.Но във всички случаи, чрез него ти се показва твоя живот.
7
3
Илюзия
Илюзия
16.04.2014 08:07
Драга ..., ако беше прав/а, то явно някой наистина сериозно мисли за мен. Ще ми се да ти вярвам, но по-скоро смятам, че ако не можеш да заспиш, причината е в мъката или неудовлетворението ти, които накрая те разболяват и физически след като вече са отровили всеки друг аспект от ежедневието ти освен тялото ти. Останалото са романтични идеи - красиви, но крехки като снежинка и щом се докоснеш до тях, осъзнаваш тяхната тленност, докато с огорчение гледаш останките им. Разбира се, вие сте свободни да вярвате в каквото поискате! Кой съм всъщност аз, че да ви отнемам вярата в това, че някой ви очаква някъде там? По повод въпроса на авторката - ако е твой познат и не ти е кръвен роднина, вероятно го харесваш. Дали го желаеш сексуално или изпитваш по-дълбоки чувства - това често е енигма дори за сънуващия, та какво остава за мен, който разполагам дори с по-малко информация от него? Ако не го познаваш, може би те подготвят за запознанството с него или случайно си си спомнила някой от предишен живот и не можеш (а и не искаш) да го забравиш. Казват, че истинската любов може да надвие и смъртта. Никой не го е проверил със сигурност и явно още съществува възможност това да е истина.
7
2
...
...
07.03.2014 20:01
И на мен ми се случваше същото години.Спря когато времето излекува всички рани и се отказах от човека.
„Ако нощем не можеш да заспиш,значи си буден в съня на някой друг”
"Не може да мислиш за някого, ако той не мисли за теб."
"Ако мисълта за даден човек никога не изчезва от съзнанието ви, знайте, че той ви обича." Беинса Дуно
Тези цитати ме навеждат на мисълта,че щом сънуваш някой човек може би той не само будува,но и мисли за теб.Естествено това,че мисли за теб не означава би бил до теб.Понякога хората пренебрегват чувствата в името на нещо друго по-важно за тях.Ако човекът който сънуваш е непознат може би ще играе важна роля в твоя живот в бъдеще.Може да е душа живяла в домът ти.Може да е позната приятелка която обичаш.Има различни варианти според детайлите около човека.
6
1
баба яга
баба яга
07.03.2014 16:14
Този човек каквото направи, посочва твоя бъдещ живот.
0
1
Бетина
Бетина
07.03.2014 00:08
изпитваш чувства към този човек...!:)
2
1