Един и същи мъж

Един и същи мъж
Здравейте. Бих искала да споделя моята история, да помоля за съвет. Запознах се с едно момче преди 4 години, бяхме само познати, никога не сме имали по лични отношения.

Дори не сме общували много. Когато се срещахме случайно, поздравявахме се с шеги, но истината е че се чувствам душевно обвързана с него. Странно е, ние никога не сме били интимни, но го чувствам много близък.

Не сме се виждали от 3 години, но не спирам да го сънувам. Често сънувам как ме чака някъде, как ме защитава от някого. Понякога дори, че ми е сърдит и ядосан. Сгодена съм от 1 година и съм го сънувала поне 2,3 пъти.

Почти бях забравила за него докато не го сънувах скоро. Моля кажете ми какво означава това и как да го спра. Аз нямам бъдеще с него. Защо се чувствам душевно свързана с него ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
52
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
милена
милена
16.03.2012 12:49
е, споко де, имате някаква духовна връзка и толкова. къде ги намесихте интимностите пак? не можете ли да имате духовна връзка без интимности?
и аз имам приятели, с които имам силна духовна връзка, като в същото време пътищата ни са съвсем различни. но често се срещаме в сънища, особено ако някой има нужда от подкрепа. проверявала съм в някои случаи, и се е оказвало, че наистина човека имал проблем, или пък често са били с мен, когато аз имам проблем. това обаче не смятам, че задължително води до някакви "по-близки" отношения в материалния свят. напротив - осъзнавам, че си имаме различни задачи тук и няма смисъл да си се месим в животите.
та това мога да те посъветвам - приеми, че просто сте приятелчета от друг свят с различни пътища в този.
0
0
Марио Николов
Дори и да съм което ме изненадва,че е по този начин и най-вече,че не е възможно да бъдем заедно....като гледам от негова страна аз не съм сродната му душа :)).Миналата вечер маи пак ми се яви в сънищата ми търсише контакт с мен...или под съзнанието ми го изкопчи пак,но този път умишлено го одблъснах...той наистина ме обиди с постъпката си...надявам се никога повече да не го сънувам!!
0
0
Morena
Morena
14.03.2012 22:38
Мари, прочети книгите на Едгар Кейси за сродните души.
Дали не си срещнала твоята?
0
0
Марио Николов
Здравей Морена...разбирасе,че не се сърдя.Какво да ти кажа с мен нищо не се получи биах му изпратила покана в ФБ прие я и после я отказа....не сме се виждали от 3 години и не сме си писали от 1 можеби просто ме е забравил а на теб,желая ти успех :))!!!
0
0
Morena
Morena
12.03.2012 22:49
И последно какъв е изводът?
Да се свържем с тях ли?
@Мари4, надявам се да не се сърдиш, че пиша под темата ти. :?
0
0
Марио Николов
Във сънищата ми той винаги ме чака някъде...таке се случва че сякаш аз попадам на него...никога не сме имали сексуален контакт дори и в сънят ми...сякъш ме наблюдава и чувам гласът му и какво ми казва....аз немога да видя лицето му но знам че е той.последният път когато го сънувах беше много ядосан на мен и сърдит...усетих негативната енергия почувствах я с цялото си тяло...затова го запомних добре.Помня всеки сън с него необяснимо защо.Аз просто искам да спра да го сънувам но незнам как....аз съм на ясно че никога неможем да будем заедно и искам да спра а незнам как...защото това е извън силите ми...сякъш подсъзнанието ми решава кога да го сънувам...засхтото аз не мисля за него само няколко дни след сънищата :(((
0
0
jingibi
jingibi
11.03.2012 11:15
...ами след като се събудиш след сън с него сигурно се чувстваш добре и през деня се сещаш за съня си...всъщност ти е приятно да се срещате там където гравитацията е различна и много неща са възможни;чувстваш се гузна за тайните ти срещи зад гърба на годеника ти...РЕШЕНИЕТО такаа: причината за срещите ви е следната:когато сте се срещали ти си го пожелала, впечатлил те е с нещо...може и да поспориш със себеси за това,но не се съди или оправдавай- желанието е нещо спонтанно и мимолетно то е между редовете на мислите...той е дошъл защото си го поканила,а може и той да е проявявал симпатия(това улеснява нещата)пътуването ви заедно из астралния свят е факт и причината е че си или сте го поискали...виж се с него и поговорете,не е нужно да му разкажеш всичко още на първата среща;записвай си съня с него(важно е дали той е идвал да те взима,той ли те е водили на разни места или ти си била иниациативната),правите ли секс или само пътувате...трябва да преживеете,направите нещо тук в физическия свят,за спрат сънищата...анализирай чувствата си ...не си длъжна да живееш по план още по-малко ако планът е начертан от другите...
0
0
Стаси
Стаси
11.03.2012 02:07
Много е странно наистина, но аз пък сънувам почти постоянно моята най-добра приятелка от 6ти клас, вече близо 5 години,а в 6ти клас бях преди 20 години. Тя направо стана на всяка манджа мерудия в моите сънища !
ВИЖ ТОВА МОМЧЕ, ДА НЕ ТЕ Е ХАРЕСВАЛ И ДА НЕ Е ПОСМЯЛ ДА СТАНЕТЕ ПО-БЛИЗКИ, ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ НЯМАМ !Успех!
0
0