Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам един и същ човек няколко нощи

Сънувам един и същ човек няколко нощи

Сънувам един и същ човек няколко нощи
Здравейте. Искам да споделя нещо с вас. Няколко нощи подред сънувам един човек. В реалността сме в близки отношения горе - долу, говорим си и така. Към този човек изпитвам чувства.

Само, че никога няма да бъде мой защото е по - възрастен и си има половинка. В сънищата си сънувам, че сме много по - близки, постоянно го прегръщам и всичко е толкова реално.

Имала съм сънищата безброй с него. Как ми говори, как ме гледа. Наскоро сънувах, че го изгубвам завинаги. Той умира, казаха ми за смъртта му и толкова бях разтроена в съня си плачех, събудих се отново със сълзи.

Та може ли да ви попитам какво значи всичко това ? Също така писах в друг сайт и там ме заинтересува нещо , това че го сънувам той си мисли за мен и ли му липсвам вярно ли е това ? Благодаря , помогнете с каквото можете :]
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Танја
Танја
09.07.2011 23:10
Миличка, аз съм на мнение, че има още какво да си кажете с този човек, че е останало нещо недоизказано, което да оправяте двамата във вашите отношения. Аз също сънувам любимия човек и знам, че и той мисли за мен. А за смъртта означава, че ще му умре злото, не се тревожи, той ще живее дълго. Поздрав и дано съм ти помогнала.
2
0
Дени
Дени
23.06.2011 10:35
И аз на скоро сънувах един приятел, който харесвам, но той казва, че има половинка. Сънувам го няколко пъти и все сънувам, че и той ме харесва. Там в града, в който живея той идва само лятото защото е от друг град. Всяко лято си идва, но сега мисля, че няма да дойде! А ако дойде и ако се сбъдне всичко това ?


Послепис: Моля за някакъв съвет.
0
0