Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Възкръсване в съня

Възкръсване в съня

Възкръсване в съня
Здравейте. Обръщам се към вас, за да ми помогнете да разбера едно нещо. Ето малко предистория, за да разберете за какво става на въпрос - майка ми и баща ми се развеждат и снощи се бяхме събрали цялото семейство, за да обсъдим нещата и да стигнем до някакви компромиси (защото майка ми всички я усещаме, че иска да ме изрита от вкъщи заедно с баща ми).

Но се стигна до едни мноого дълги и изтощителни дебати и накрая аз се скарах с нея и отидох на тихо място в къщата, за да се успокоя и да прекратим спора. Тогава стоях права, вдигнах си ръцете и на глас казах "Моля те, бабо, виждаш ли дъщерията ти какво прави?

Помогни ми, виждаш ли я каква е станала? ", а баба почина преди 7 години. Успокоих се и се качих пак при тях да видя до къде са стигнали дали са се споразумили нещо. След това се върнах и си легнах да спя. И сънувах баба, но ми е много размазан съня почти не помня нищо.

Помня само, че знаех, че е възкръснала и беше дошла на земята. Изглеждаше по същия начин, по който всички я помним за последно. Като я видях много се зарадвах казах й, че съм сгодена и че ще ходи скоро на сватба (което в реалността наистина е така), но тя беше мълчалива. Прегърна ме и после не помня нищо от съня.

Това ми е много странно с възкръсването в съня понеже бившия ми приятел почина преди 4години и съм го сънувала и него, че е възкръсвал около 3-4 пъти и знам, че разговорът с мъртвец в съня показва много неща от реалността, но когато не говорят незнам какво означава. Вие знаете ли? Всеки път са мълчаливи. .

Предварително ви благодаря за коментарите, които ще ми напишете.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Мими
Мими
18.10.2013 14:06
Може би иска да ти покаже, че е до теб и знае за всичко случващо се с теб и семейството ти. Иначе са ми казвали, че не винаги им позволяват да говорят с нас живите в сънищата ни.
0
0