Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Как е възможно да сънувам напълно непознат

Как е възможно да сънувам напълно непознат

Как е възможно да сънувам напълно непознат
Здравейте, преди време сънувах момче, което не познавам и което никога не съм виждала. Усмихваше ми се, говорихме си, като цяло това беше един много хубав сън. . . чудя се само как е възможно да сънувам някого, когото не само че не познавам, а дори никога не съм виждала.

Не мисля, че сънят ми е на база на някакви стари спомени или нещо подобно, тъй като наистина в съня си виждах това момче за първи път. . как бих могла да тълкувам това, не знам, помагайте. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
:)
:)
04.06.2014 02:33
Според мен е напълно възможно, не много отдатвна и аз сънувах напълно непознато момиче, не само, че сякаш се познавахме много добре, а и чувствах, че обичам това момиче с цялото си сърце.Много е странно, защото никога не съм се влюбвал чак така.Не знам дали е игра на мозъка, но след този сън, за следващите няколко дни бях като пружинка.Бих искал да изпитам такава любов и на истина, но в реалния свят ми се струва,че е невъзможно да съществува нещо толкова чисто.
1
0
Диди
Диди
07.06.2014 02:06
а помниш ли момичето как изглежда? Знам, че звучи налудничаво, но от години сънувам момче, което не познавам реално, но в сънищата ми е много близък, любов, каквато едва ли би могла да се опише... Адски силна, истинска, чиста...Любов, сякаш запазена от минал живот. Както пиша в една от прозите ми "... сякаш Вечността ни е запазила и ни носи през времето...".. И толкова ясно помня лицето му, че започнах през годините да вярвам че съществува.Защо толкова години, защо все един и същ? Нали казват, че няма как да сънуваш човек, който не съществува. А въображението не искам да го изключвам, но... психически не съм имала нужда от Него, никога не съм била самотна и не ми е липсвало мъжко внимание, защо мозъка ми да си го измисля? А и не трябва да изключваме интуицията! Ако Той е реален, то вярвам че може би също ме сънува. Всеки сън значи нещо! Всеки сън е отражение на реалността или бъдеща такава! И аз вярвам, че това момче от моите сънища съществува- със същите изразени скули, бяла кожа, чаровна широка усмивка, и черни начупени, небрежно сресани назад коси, падащи до врата!
1
0
име
име
25.04.2014 15:57
В теорията,че мозъкът не си създава лица са изпуснали наличието на изкуствата.Как един художник ще създаде нереална жена върху платното,как един писател ще създаде детайлен образ на измислен човек в разказа си.Ако кажете,че са истински образи складирани от подсъзнанието,значи отхвърляте въображението.
От което следва хората които са създатели на герой за фантастични филми,книги и картини са ги видели...И щом всичко е видяно и складирано от мозъка ни,това значи,че всички образи на богове,чудовища,извънземни,вампири,русалки и други така популярни са реално видени...От което следва,че са реално съществуващи.С което едва ли почитателите на науката ще се съгласят... Мисля,че когато някой прекали с опитите да си обясни живота с наука сам се вкарва в необяснимото.Няма лошо всеки си има начини...
п.п:В скиците на Леонардо да Винчи има неща които той няма как да е видял през своето време,същото важи и за разказите на Едгар Алан По наричани още пророчества заради точността с която са се случили около 40год по-късно.Няма как да е видял образите или имената им.Поне не и на живо.За сега няма научно обяснение от къде тези видения за бъдещето са се появили в мозъка на много исторически личности...
0
0
...
...
25.04.2014 14:55
Аз постоянно сънувам различни непознати хора от всякакъв пол и възраст.Дори когато съм се откъсвала от света,тоест без хора които да видя пак си сънувам познати и непознати лица.А когато излизам не обичам да зяпам непознати хора особено в лице и дори да видя някой бих го запомнила имам добра памет и ще се сетя,че съм го виждала.Естествено това не отхвърля теорията,че подсъзнанието ни складира непознати образи и ги проявява в сънищата.Но трябва да имаме предвид,че науката все още изучава сънищата и има и много теории,някои учени смятат,че сънищата са спомени от минали животи,други твърдят че времето се движи отзад напред и подсъзнанието ни изпраща спомени(видения) от бъдещето в нашите сънища...Теории и изследвания ще продължава да има,но това което човек го знае с душата си науката може тепърва да го проучва.Както наскоро някакви учени открили,че душата се намира в сърцето.Нещо което хората от древни времена са знаели.
1
0
Кати П.
Кати П.
23.04.2014 21:15
Ами бях чела една статия за такива сънища и там пишеше, че тези хоро все някъде сме виждали. Може да не помним но сте се разминавали или някъде из града и все на някое място.
0
0
Ivan
Ivan
04.03.2014 22:35
Няма как да сънуваш непознат. Мозъкът не си създава лица. Виждала си този човек, но не си обърнала внимание. Виждала си го може би ей така в някоя тълпа. Научно доказано е това. Просто не си обърнала внимание на тоя човек.
1
0
Деси
Деси
08.10.2013 14:09
Здравейте,и според мен това е бъдещият ти приятел,на мен също ми се е случвало,това е от малкото неща които можеш да научиш от сънищата си,можеш също да видиш бъдещето си или бъдещи ситуации.Приятно е,не се плаши.
0
0
Suni Dani
Suni Dani
08.10.2013 12:02
Здравей и аз бях сънувала преди около 6г като бях на 13г непознато момче, обиколен от цветя цял рай нещо подобно.тогава бях луда да имам гадже ама сериозно, защото преди това имах 2,3 за 2, 3 дни несериозни лапешка работа хаха.И сега ми е приятел вече 5г.Пожелах си го на коледа май и на нова год го имах като дар от Бог.може би е твоята бъдеща любов:P също като "дива антилопа".;)
0
0
vilsan
vilsan
15.09.2013 15:06
Сигурно си мислиш за някой и ти се явява в сънищата с друг образ.
1
0