Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Как е възможно да сънувам напълно непознат

Как е възможно да сънувам напълно непознат

Как е възможно да сънувам напълно непознат
Здравейте, преди време сънувах момче, което не познавам и което никога не съм виждала. Усмихваше ми се, говорихме си, като цяло това беше един много хубав сън. . . чудя се само как е възможно да сънувам някого, когото не само че не познавам, а дори никога не съм виждала.

Не мисля, че сънят ми е на база на някакви стари спомени или нещо подобно, тъй като наистина в съня си виждах това момче за първи път. . как бих могла да тълкувам това, не знам, помагайте. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
Стефания
Стефания
12.09.2013 16:43
Подкрепям първия коментар. Научно доказано е,че мозъкът ни не е способен да създава нови образи, когато сънуваме. Всеки човек, когото виждаш в съня си, си видяла някъде някога, дори и за секунда. Разбира се, не можем да запомним всички лица, които виждаме всекидневно на улицата, но мозъкът ни "складира" тези изображения и по-късно (може и след години) те се появяват в сънищата ни.
2
0
Дива Антилопа
Дива Антилопа
11.09.2013 14:08
Здравей,
И аз имах подобни преживявания - 2 пъти в живота си.
И двата пъти, предвидиха бъдещи жизненоважни ситуации. Същите, се случиха 1:1 след МНОГО години. А непознатото момче, което никога не бях виждала и чувала, сега е мой съпруг. :)
Неведоми са пътищата Божии! - Ето защо и как станах значително по-религиозна, но не и фанатично, след това ...
0
0
ani
ani
10.09.2013 18:28
Здравей!Няма как да сънуваш човек, който не си виждала.Просто мозъкът ни не е устроен да си "измисля лица", той запечатва само вече видени такива.Може да си мернала това лиже някъде в тълпата по улицата и да не си обърнала внимание, но мозъкът да е запечатал образа.И на мен ми се е случвало същото и тогава се разрових и попрочетох.
1
0