Мистериозен дух

Мистериозен дух
По Йстински случай img

Може да се каже че бях с двама приятели може би когато бяхме в едно училище в нашето родно село Белцов. В старото училище имаше в нашето село лост за набиране говореше се че там е турско гробище където е училището затвореното

Тогава беше вечер към 21:30, когато един от мойте приятели видя нещо да се движи по клоните на дърветата в училището, а след това усещах някакво странно присъствие, не се чувствах добре, когато замириса на нещо гадно.

Всички го усетихме - говореше се, че нашето училище е прокълнато, защото е направено както вече казах под турски гробища. Тогава другият ми приятел започна да се държи странно: започна, така да се каже, да откача, започна да псува така, както никога не го бях чувала.

Веднага се махнахме от там отидохме в детска градина - отдавна беше затворена, може би от 2006 или 2007, когато моят приятел започна да разправя за тези неща. Той каза, че това нещо е подобно като фреди крюгер плаши деца, а после ги убива. Тъкмо започна да говори за този дух убиец когато чух, че нещо ръмжи.

Тогава беше нощ, нямаше нито куче около нас, нито каквото и да било. Аз казах на другаря си да се махаме. Казвам ви, нещо изръмжа сякаш беше близо до мен, а после отидохме на една пейка да седнем, но той ни последва. След като избягахме от градината отидохме до моя дом, седнахме на пейката и всичко се укроти.

Мога да ви разправям какви ли не стряскащи истории за това нещо но не сега, ако има някой, който да ми каже какво е, ще бъда доволен.

И ми дайте отговори. Не че пиша неправилно. Искам отговори, за бога. Всезнайковците да млъкнат и да видят, че историята е истинска. Отговори като че съм неграмотен и така нататък нямат смисъл
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
тя
тя
12.09.2013 22:43
Всеки път като Ви чета неграмотните писания, ми дожалява за Вас! В УЧИЛИЩЕ СПАХТЕ ЛИИИИИ?????
5
1
Ellaya
Ellaya
09.09.2013 20:15
Аз не знам до каква степен ще ти помогна ,но ще се опитам като 100% вярваща в Паранормалното. Така .. щом училището е построено над турски гробища ,то тогава ,за го построят са ги изкопали и по този начин може да са раздразнили покойниците и да са им нарушили ''вечния покой''.Попринцип ако нещото което се е опитало да има контакт с вас и този контакт е негативен тогава изводът е ,че това нещо е много лош дух и той може да е извършал много злини през живота си.
Това пък ръмжене , което сте чули може би е било на куче преследвач и то вероятно е принадлежало на злия дух. Аз мисля ,че духът и кучето не искат никой на тяхна територия. Също така не се връщайте там вече , защото може да ви запомнят и дори у вас ще ви последват.
Надявам се да съм ти помогнала с нещо! :)
1
0