Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Дълго се каним да излезнем, но не става

Дълго се каним да излезнем, но не става

Дълго се каним да излезнем, но не става
От дълго време се се каним с един мъж да излезем, но все нещо се обърква и неможе да се видим, но снощи сънувах, че се видяхме, дори правехме секс.

Това значи ли че няма да се видим?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
л
л
12.06.2015 22:43
това значи ,че те иска само за секс ... щом не излизате ... и още не сте си излязли ..той си подготвя почвата да си му готова ..!
0
0
darkshadowqueen
darkshadowqueen
26.09.2013 01:30
Според мен съня ти е просто проекция на това, че имаш силно желание да се видиш с този човек и да правите секс. Такива сънища се наричат "компенсаторни" и могат да се проявят за всичко в живота, което към момента не ти върви, за да разтоварят психиката малко като я излъжат, че нещо се е случило във физическата реалност, когато не е. Принципно човек се събужда от такива сънища събрал поне малко сили, повече вяра, нещо такова. Но нямат някаква предсказателна функция по мое мнение.
3
0
zdr
zdr
07.09.2013 10:48
Закъсняваш ли в съня си за среща или я пропускаш, значи че няма да се реализира твое намерение. Отиваш ли в съня си на любовна среща, значи че интимните отношения няма да ти вървят. Срещнеш ли се в съня си с човек, който не познаваш, значи трябва да си по – внимателен и зорък, когато сключваш сделки. Срещнеш ли се в съня си с любим и познат човек, значи ще получиш вести.
1
0