Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Ято лястовици са кръжали на кръгове и са минавали пътя на сина ми!

Ято лястовици са кръжали на кръгове и са минавали пътя на сина ми!

Ято лястовици са кръжали на кръгове и са минавали пътя на сина ми!
Здравейте! Синът ми много отдавна страда и се мъчи от самота! Преди години му предрекоха да не се жени скоро итова го уби след като му разби сърцето момичето което обичаше! Казаха му че ще се ожени след много време! Вече е на 41г и оттогава минаха повече от 16г!

Беше в секта но излезе от там! Много странни паранормални неща са му се случвали като присъствието на полтъргайсти в апартамента за които той твърди че са от 16г при него! Но искам да попитам какво може да означава ято лястовици, които се движат много ниско и правят кръгове пред теб и зад теб и направо в краката ти и ти си се озовал между тях но те не се плашат а продължават с лупингите си?

Дали не символизират черните години които прекара или са предвестник на нещо хубаво? Знам че имаше подобна тема но той много си пада по тях! Фен е на Кардиф Сити, които имаха в емблемата си синя птица подобна на лястовичка!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 5
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (16)

Изпрати
траяна
траяна
15.03.2016 23:50
Сега са пости, най-добре е да се посъветва със свещеник и да вземе Св. Причастие. От Вярата по-Висше няма. Никой не може да даде повече от Божията любов! Нека се помоли на Господ, той ще направи необходимото. Никакви други съвети не могат да ви насочат по-вярно от Него !
0
0
няма
няма
20.09.2015 00:55
абе вие добре ли се развивате????
0
0
V
V
16.06.2015 15:10
Лястовичките са късмет:) а птиците като цяло са страхотни /в къщи е пълно:)големи приятелчета са ми / а на сина си кажете да гледа положително и всичко ще се нареди:) Да не се занимава със секти и религии няма смисъл от тях те само ни ограничават! А За любовта няма време и място тя идва неочаквано като гръм от ясно небе/знам го от опит/;) За това смело напред и главата горе^^
0
2
В божието слово е ИСТИНАТА!
В божието слово е ИСТИНАТА!
08.06.2015 07:22
Дайте му една библия и нека да я прочете толкова пъти колкото е нужно за да разбере написаното.Там ясно и точно е описано кое е редно и кое не.Чрез нашите постъпки погрешни вярвания сами отключваме вратата на нечестивия и допускаме да завладее живита ни.Бъдете особено внимателни върху тази част от библията където е написано да не се прекланяме пред нищо което е дело на човешка ръка тъй както пред бог-тоест всичко което човек е изработил картина или статуетка или др. Е идол а според божието слово идолопоклонничеството е грях.Вършете правилните неща ако не сте сигурни мислете и мислете преди да отворите врата на дявола и много скоро ще видите как живота ви се подрежда по правилния начин.Смея да давам тези съвети защото аз самата бях попаднала в подобна ситуация преди 15 години и живота ми сега е коренно различен изпълнен с смисъл и без старите страхове.
1
3
Да правиш добро е дарба!
Да правиш добро е дарба!
30.04.2015 07:37
Според мен това с лястовичките е на късмет!И мисля че означава че той пак ще си възвърне радостния и пълноценен живот.........Желая Ви го от все сърце!
6
2
Галя
Галя
08.04.2015 05:29
Здравейте както казва Нени трябва да отидете на църква да говорите със свещеник и още нещо извикайте свещеник у дома да освети всички стаи понякога в къщи се усещат духове на починали които остават затворени в пространството и не могат да почиват в мир прекаждайте стамян и пръскайте със светена вода за да изчистите дома си от лоша енергия и ако сина ви си намери приятелка за нищо на света не им се намесвайте в живота нека сами да си решат как да живеят ако има нещо ако нещо им тежи те сами ще ви поискат съвет и помощ
0
4
дани
дани
17.01.2015 09:57
съветът ми е да спрете да се занимавате със секти и полтъргайсти,че ептем ще я закъсате ами да почне да ходи по срещи да взима една добра жена дори да е с деца и разведена....според мен вашия син е депресиран и само това ще го оправи и накара да остави лошите помисли за полтъргайсти и демони а и ще управи и вас да се отървете от същите мисли
4
0
edno momi4e...
edno momi4e...
27.10.2013 19:12
сина ти трябва да си намери жена и тя ще го оправи! /без скрит замисъл/ просто му трябва жена не само майка, на 41 за какво ще живее! Един човек се стреми да постигне нещо и да си намери някой до себе си да го подкрепя и той също и така подпомагайки се да оставят след себе си любовта и чувствата, а също и деца! Трябва да се размърда и то трябва сега!
10
0