Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Как се тълкува този сън

Как се тълкува този сън

Как се тълкува този сън
Тази сутрин се сабудих разтрона и с насълзени очи.
Сънувах, че с баща ми отиваме някъде. По път той отби не видях на къде и отидохме към някаква тясна уличка. Всичко наоколо беше в храсталаци дори по асфалта.

Като блато беше малко. Наоколо имаше много гробове и следователно бяхме на гробищата. Татко рязко спря колата, излезе по възможно най-бързия нячин и отиде на гроба на майка си (моята баба, която не помня защото е починала преди аз да се родя.) Последвах го. Забелязах, че надгробнатта плоча е сменена. В долния ляв ъгъл пишеше Васил Априлов 2013 (живея в Бургас само да кажа).

Понеже прикапваше , но не валеше той прегърна близкото дърво , напълни шепите си с вода и поля плочата. Майка ми и тя дойде, не видях от къде. Очите на баша ми се напълниха с сълзи, мойте също. Когато ме видя каза на всички ни ' поплачете си' и майка ми също заплака.

МОЛЯ ВИ АКО НЯКОЙ ЗНАЕ КАК СЕ ТЪЛКУВА ДА МИ ПИШЕ !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Магдалена
Магдалена
05.08.2013 17:27
Това е доста логичен сън, като приемем, че площада "Тройката" е било гробище, най-вече там, където е фонтана, а по-голямата част откъм морската е била блато. А улицата и училището Васил Априлов не са чак толкова далече от морската. Според мен не се тълкува, защото не е такъв тип сън. Просто трябва да отидеш на обозначените места, за да разбереш къде точно е било това място... поне аз мисля така :)
0
0
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
05.08.2013 17:22
Когато човек плаче насън, значи наяве ще се радва. Затова се успокой и не мисли за този неприятен сън :)))
1
0
Maria  Toncheva
Maria Toncheva
05.08.2013 17:11
Ще се измъкнете от неприятна и трудна ситуация победоносно и ще ви донесе много радост.
Отидете на църква да запалите свещичка на баба си и на вас за здраве.
0
0