Починалият ми чичо в ада

Починалият ми чичо в ада
Беше изминала 1 година откакто чичо ми беше починал. Лека му пръст, но той много крадеше.

Сънувах го, че беше в затвор, който се намираше под земята. Баща ми беше също в затвора, зад решетките.

Тогава аз казах на чичо ми: Защо баща ми е в затвора ? Той не краде. Тогава ми отвърна: Не бой се, скоро ще излезе. Аз съм в затвора, защото като жив не съм влизал, сега съм наказан.

От съня ми разбирам, че наистина съществува ада. Ако не си получим заслуженото тук на земята, то ще го получим другаде. [научи повече...]

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

galina
galina
18.12.2009 15:55
Баща ми е жив и много честен и добър човек. За мое щастие, аз приличам на баща си. Благодаря ви за коментарите.
0
0
zikovu
zikovu
17.12.2009 22:38
Аз съм съгласна с извода ти. За мен това е конкретно послание за теб. Ако се чудиш сега, дали да не тръгнеш и ти по някой крив път, за да си изкарваш парите - не дей. Мисля, че това иска да ти каже чичо ти. Ад не вярвам аз, че съществува, но вярвам, че трябва да се стремим да живеем като честни и добри хора.
0
0
bibi miro
bibi miro
17.12.2009 20:27
В съня си не конкретизираш дали в реалния живот баща ти е жив ? Това е много важно. А за предположенията ти. Не съм съгласна, разрови се и потърси информация за отвъдното, която надявам се ще ти помогне /въпреки всичко, това е само моето скромно мнение/. Това, че си сънувала крадец, предрича следното: пази си от измама, възможно е да скърбиш за нещо, а може би това, че си го сънувала заловен /в затвора/е възмоижно да постигнеш успех или не голяма печалба.
0
0