Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Починалият ми съпруг ми говори

Починалият ми съпруг ми говори

Починалият ми съпруг ми говори
На 29 години съм, на скоро почина мъжа ми, на 22.12.2010 г. Всеки го е сънувал, само аз не бях го сънувала и снощи преди да си легна му говорех, все едно е при мен и му казах, защо е отишъл при всички.

С малката говориш всеки ден на сън, че ако е при мен поне да ми даде някакъв знак или поне да го сънувам. И какво става ?

След като заспах може би веднага съм го сънувала. Сънят ми беше такъв.

Сънувах един негов познат, че искаше да ме качва в колата и аз му отказах и тръгнах да вземам малката от предучилищна.

И на двора на училището имаше страшно много хора и не можех да премина. Изведнъж се чува неговият глас: я направете път да мине. Като го видях, се прегърнахме силно и взех да плача и мy виках: защо ме излага, че си умрял ?

Той ми каза: аз не съм умрял, не знам защо са ти казали така. Избягах да се скрия да плача и той ме последва. Прегърнахме се и двамата плакахме.

Той пак ми каза: аз работя на далеко, ти си почнала да търсиш защо съм умрял защото нищо ми нямаше, но един ден ще разбереш, но ако не разбереш, аз ще ти кажа.

И ми каза, че трябва да тръгва да работи и аз мy казах, че искам да тръгна с него и той ми каза: няма да тръгваш с мене, ще се виждаме само събота и неделя.

И той тръгна и аз тръгнах след него, но той се обърна и ме блъсна и ми каза да отивам да взема детето от училище и така се събудих.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
черната котка
черната котка
09.12.2012 15:22
Моите искрени съболезнования за съпруга Ви.Многое тъжно че си е отишъл от този свят млад,с малко дете и съпруга зад гърба.Починалите остават дълбоко в ума и сърцето ни,но странното при Вас е че не сте го сънували толкова скоро след смъртта.Ивсе пак това няма значение.ПО-важното е че за пореден път се убеждавам че можем да имаме контакт с мъртвите и Вие го доказвате неминуемо.Сънят Ви може да се тълкува по следния начин: Не бих казала че е на добро това че сте водили разговор с окойника и дори сте гопрегърнали-може да вещае болест и все пак е нормално да разговаряте.Може би Ви е отблъснал с цел да не го последвате там където всъщност е.Казал Ви е че ще се виждате всяка събота и неделя-имал е предвид в сънищата.Надявам се да съм Ви била поне малко полезана
0
0
деси
деси
27.01.2011 21:00
Аз знам от старите хора, че когато сънуваш умрял човек и той те вика или вика някой друг, то значи, че ще умре скоро, също ако тръгнеш след него в съня си значи пак ще си отидеш скоро. Та според мен той ви е блъснал точно поради тази причина за да не отивате там, където е той. А трябва да се грижите за детенцето си и да живеете живота, който ви се полага. Така, че ако го сънувате пак, не тръгвайте след него. И кураж.
1
0
bibi miro
bibi miro
18.01.2011 22:50
Моите искренни съболезнования за съпругат Ви. Че си е отишъл отишъл си е колкото и жалко да звучи за един млад човек. Много ясно личи, че си липсвате един на друг, но ми направи впечатление, че е починал на 22.12.2010 г. Това е било ден понеделник. Не знам по какъв начин е починал и от какво ? Но предишния ден е било Неделя, тоест може би е започнал да си предава Душата още тогава, именно за това и в съня Ви Ви е казал, че ще се виждате в събота и неделя. Така преди години се случи с мен и баба ми, тъй като имахме доста силна връзка. Тя почина четвъртък срещу петък и аз започнах да я сънувам точно в петък - в никой друг ден. И точно в този ден намирах начин независимо какво правя, дали съм на работа или не, просто отивах на черква и й палех свещичка. Така, че Ви желая много сила, здраве и кураж все пак имате едно малко слънчице, за което трябва да се грижите и да превъзмогнете всичко и се надявам да съм помогнала поне малко. Успех.
2
0
miroslava
miroslava
17.01.2011 20:59
Много искрено съжалявам за случилото се.
Първо, може би мъжът ви е искал да ви каже, че винаги ще е до вас. За това ви е казал, че са ви излъгали, че е умрял.
Това, че се прегръщате и плачете заедно означава, че страшно много си липсвате един на друг. Може би ще е добре събота и неделя да запалвате вкъщи по една свещичка. Мъжът ви бди над вас. А това, че трябва да вземете детето си от градината и ви кара да отидете да го вземете е като да се грижите за него добре.
Надявам се тълкованието ми пасва. Пожелавам ви много успехи за напред. Определено имате какво още да направите тук на земята с вашата дъщеричка.
0
0