Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Трябва ми малко помощ да навържа нещата

Трябва ми малко помощ да навържа нещата

Трябва ми малко помощ да навържа нещата
Добър ден на всички

Наскоро бях на рожден ден и се запознах с едно моммиче, което доста ми допадна, но тези дни нямах много време и нито сме излизали, нито сме се чували.

Тази нощ сънувах нещо много странно или по-скоро несвърано. Бяхме в нещо, като супермаркет и тя беше там. През цялото време си говорехме нещо, но не помня точно какво.

Направи ми впечатление, че в съня ми тя е в инвалидна количка, което нямам ни най-малка представа какво означава. Помня, че ми каза, че любимият и плод е банан и аз отидох до един от щандовете в супермаркета да и купя.

Но имаше дълга опашка точно там и щанда, като че ли все повече се отдалечаваше от мен. Моля, ако някой има представа как да разбирам този сън, да ми помогне.

Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
maya
maya
08.12.2011 22:06
Аз поне инвалидна количка го приемам като две неща. Нещо неприятно за нея, или ти предсказва, че нещо ще куца ако имате връзка. Това доказва и отдалечаването на касата. Ти искаш, но така и не достигаш. Вместо това всичко като че ли работи вместо теб.
Провери дали това момиче наистина се интересува от теб и най-добре се опознайте преди да правиш крачки.
Ето какво намерих ако сънуваш инвалид:
ИНВАЛИД - ако се сънуваш, е добър знак: ще успееш, въпреки че те подценяват или лишават от шанс за изява. Ако друг е инвалид, чакат те много труднопреодолими пречки в личния живот и професията.
Провери за други ключови думи от съня си, може да ти помогне да разбереш повече :) Успех!
0
0