Трябва ми малко помощ да навържа нещата

Трябва ми малко помощ да навържа нещата
Добър ден на всички

Наскоро бях на рожден ден и се запознах с едно моммиче, което доста ми допадна, но тези дни нямах много време и нито сме излизали, нито сме се чували.

Тази нощ сънувах нещо много странно или по-скоро несвърано. Бяхме в нещо, като супермаркет и тя беше там. През цялото време си говорехме нещо, но не помня точно какво.

Направи ми впечатление, че в съня ми тя е в инвалидна количка, което нямам ни най-малка представа какво означава. Помня, че ми каза, че любимият и плод е банан и аз отидох до един от щандовете в супермаркета да и купя.

Но имаше дълга опашка точно там и щанда, като че ли все повече се отдалечаваше от мен. Моля, ако някой има представа как да разбирам този сън, да ми помогне.

Благодаря предварително.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
maya
maya
08.12.2011 22:06
Аз поне инвалидна количка го приемам като две неща. Нещо неприятно за нея, или ти предсказва, че нещо ще куца ако имате връзка. Това доказва и отдалечаването на касата. Ти искаш, но така и не достигаш. Вместо това всичко като че ли работи вместо теб.
Провери дали това момиче наистина се интересува от теб и най-добре се опознайте преди да правиш крачки.
Ето какво намерих ако сънуваш инвалид:
ИНВАЛИД - ако се сънуваш, е добър знак: ще успееш, въпреки че те подценяват или лишават от шанс за изява. Ако друг е инвалид, чакат те много труднопреодолими пречки в личния живот и професията.
Провери за други ключови думи от съня си, може да ти помогне да разбереш повече :) Успех!
0
0