Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Малко гнусно, много повлияно

Малко гнусно, много повлияно

Малко гнусно, много повлияно
Искам да споделя част от един сън, от който се събудих буквално преди 15 минути.

В него имаше много образи, повлияни от скорошни медийни и лични събития, но имаше и някои, които не можах съвсем да разбера. За тях искам да говоря.

Бях аз в едно училище за магия /в момента пиша за такова/, в което директорката тероризираше учениците /?/. Заедно с още около шест деца /не точно деца - около 20 год./ трябваше да отидем на някаква тренировка по нещо, включващо светещи сини обекти, като ножове или пики.

Не се включих в тренировката, защото ме дръпнаха на страна и ми казаха, че тези, които тренират после ги убиват /?/. Този, който ме предупреди беше асистент на преподавателя - млада жена с мъжко тяло /без гърди, т.е. от Анджелина Джоли/, която по-късно ни изпрати до стаята, в която трябваше да спим заедно.

/не особено светла, дълга, със светли дървени, ниски и твърди легла, имаше тераса и нещо като голям аквариум, до който спях аз. Беше в близост до тоалетната, от която смърдеше на урина. Но завивките миришеха хубаво, въпреки че бяха твърди и грапави /малко като родопски одеяла, само че по-леки и без ресни/.

После имаше някакви моменти, в които се опитвахме да бягаме през сняг, имаше гледки от високо на голям град и един ужасен момент, в който директорката хвърли двама в една дупка, в която падаха фекали и урина и т.н., защото не бяха направили нещо дребно както на нея и харесва.

Имаше и един момент, в който трябваше да си избирам тетрадки, в които да пиша, а между тях имаше такива, в които беше писано. Казаха ми,че после трябва да ги върна.

Та, накратко, доста е повлияно от неща, които правя и гледам, но има и някои елементи, които не разбирам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
valao
valao
17.05.2013 16:01
Не знам какви глупости говориш. Няма да приемам обидни коментари! Споделила съм сън, за да чуя мнения за самия сън, а не обидни фрази за мен.Все пак това е идеята на този сайт - да се помага при тълкуването на сънища. И се пише дилЪр!
0
0
Homer
Homer
17.05.2013 12:41
Смени дилара!
0
0