Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Никога не съм мислила за него по този начин

Никога не съм мислила за него по този начин

Никога не съм мислила за него по този начин
От скоро започнах да сънувам един мъж ,в съня ми сме влюбени а на яве не сме ,никога не съм мислила за него по този начин .

Та ми стана интересно когато сънуваш някой системно без да си мислил за него, дали той мисли за теб или значи ,че пътищата ви ще се пресекат, или нещо друго, ако знаете нещо по въпроса ще ми бъде интересно да прочета споделеното
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
:)
:)
29.07.2013 15:05
На мен няколко пъти ми се е случвало да сънувам супер натрапчиво хора, които не съм виждала с години или с които никога не сме имала никакъв контакт, различен от случайно разминаване на улицата.

Всеки път скоро след това по някакъв начин пътищата ни се пресичаха - единия път съвсем случайно го открих във Фейсбук покрай познати на мои приятели и не се бяхме виждали повече от 10 години пък и никога не сме били чак толкова близки, с изключение на летен 1-месечен флирт, след което той отиде в казарма и никога повече не се видяхме.

А най-скорошните ми такива сънища са свързани с човек, с който пък абсолютно никога не съм имала нищо общо, освен че сме в един квартал и като малки се засичахме по улиците. После над 12-13 години дори не си спомнях за съществуването на този човек. Сега няколко месеца след началото на сънищата ми се оказа, че кучетата ни си играят заедно, като се има предвид че когато започнах да го сънувам дори нямах куче и не знаех дали изобщо живее в същия град.
0
0