Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Вървях по коридор

Вървях по коридор

Вървях по коридор
Сънувах, че с една приятелка вървим към университета, в който учим. Една непозната баба тръгва след нас и започва да говори с приятелката ми и иска от нея да й даде нещо.

Приятелката ми дава на бабата сребърното си синджирче, след което бабата се подпира на мен и ме пита какво ще й дам аз.

Аз не казвам нищо, бързо влизам в университета и започвам да търся аудиторията, в която ще имаме лекции.

Тръгвам по един тъмен коридор, а в дъното му се намира и търсената от мен стая - 17. Влизам в залата, а тя е пълна, едва успявам да си намеря място.

След това сънувам, че оставам сама в залата и започвам да ровя в някакъв шкаф, в който има сенки за очи, червила, портмоне с пари ( по 2 лева ) и дамско бельо.

Тук сънят ми прекъсна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
zikovu
zikovu
14.12.2009 23:31
Много интересен сън. В момента си в период от живота си, в който трябва да вземеш решение. Търсиш съвет, достатъчно добър да ти помогне. Обмисляш дали определена сума пари не би ти решила главоблъсканицата, но едва ли. Страхуваш се да не пропуснеш някакви шансове, тъй като в момента преминаваш от една фаза на живота си в друга. Това е вътрешно състояние, пълна си с въпроси и страхове. Е, ще стигнеш до отговорите си - стая 17, символ, на прозрение - поне за момент. Ще се се постараеш много (доста конкуренция) за да получиш вниманието на определна важна личност - благосклонността й. За съжаление, скоро ще разбереш, че всичко е било напразно, ще откриеш тайни, много фалш, даже може и да се минеш с известна сума пари. Да, много интересен сън, цяла история е това. Но какво ми прави впечатление. Много знаци за пари в съня ти, за важни хора, не знам до колко материален човек си, но съня ти дава доста сигнали, за това, че се впечатляваш от импозантни неща, мислиш, че задължително успеха изглежда така. Може би скоро ще разбереш, че розите освен, че са красиви, имат и бодли. Аз ти желая късмет.
0
0