Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Вървях по тротоар, а всичко наоколо бе потънало във вода

Вървях по тротоар, а всичко наоколо бе потънало във вода

Вървях по тротоар, а всичко наоколо бе потънало във вода
Сънувах, че съм много жадна. Бях със съпруга си в някаква сграда и отидох да пия вода, но когато влязох в тоалетната видях, че всички мивки са оповръщани - догнуся ме и така и не пих.

След това сънувам, че вървя по някакъв черен път, но вече сама. Видях починалата си баба, а около й имаше едно прасе. Те продължиха по друг път, а аз напред.

Под ръка носех бяло куче/болонка/,в ървях по тротоар, а на около всичко бе потънало във вода - вървях опитвайки се да запазя равновесие.

В един момент целия тротоар изчезна и аз не можех да продължа. Трябваше да се върна назад. Бях доста стресната, след което се събудих.

Чудя се какво ли означава това ? Предварително благодаря на хората, които ще споделят своето мнение.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
yanitsa
yanitsa
29.11.2009 14:48
Благодаря за коментара. Понякога май е по - лесно да разгадаеш чуждите сънища, отколкото твоите собствени.
0
0
yanitsa
yanitsa
27.11.2009 18:04
Здравей. Според мен, от страна на починалата си баба е имало възможност да получиш определена сума пари. Може би, нещо като наследство след смъртта и. Но щом тя и прасето са тръгнали по друг път, може би, си се разминала с тези пари или си отказала да ги получиш. Другият вариант е, да ти предстои да ги получиш, но по - вероятно според мен, че си се разминала с тях. Това, че държиш кученце, е добър знак. Според мен, това показва близките ти отношения със съпруга ти. Той ти е истински верен приятел, но по - скоро, ти си негова опора, отколкото той на теб. Но може да си сигурна, че той е добър човек и приятел. И ще те съпътства навсякъде в живота ти, понеже си силно свързана духовно с него. Водата, която си сънувала, не си уточнила, да ли е била мътна или бистра. Ако е мътна, не е на хубаво. Може би, някакъв проблем, който ти предстои, както и това, че черният път свършва и ти е трябвало да се върнеш. В момента, в живота ти се случват важни събития, на които трябва да обърнеш внимание. Дават ти се знаци, но трябва да успееш да ги разгадаеш. Може би в стремежа си към нещо определено, няма да тръгнеш във вярната посока, а ако е свързано с някакъв риск, който не трябва да поемаш. Според мен, недей, не е стабилно положението. Ще се върнеш, не след дълго в начално положение. Дано съм помогнала с нещо.
0
0