Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Вървях в гора, облечена в дълга рокля

Вървях в гора, облечена в дълга рокля

Вървях в гора, облечена в дълга рокля
Сънувах този сън преди около година. Много е странен и ми остави някакво силно усещане. От време на време се сещам за него.Ще се радвам, ако някой може да ми го разтълкува!
Започва така: вървя в гора, облечена в дълга рокля от минали времена.

Имам си спътник и с него търсим човека, който притежава всичко.Мисля, че съм нещо като журналистка, защото се чудя кой изобщо е написал рецензията към моя публикация -много искам да разбера това. Минават някакви стражи на човека, който притежава всичко. Моят спътник ми казва, че те са по-силни и не можем да ги победим, а можем само да се крием. С него се разделяме.

Всички хора на света са бездомни. Има само една голяма къща и тя е притежание на въпросния човек. Понякога ходя в мазето на тази къща, за да се докосна до усещането за дом.Пак отивам там. В мазето има три големи зали. В първата има много гардероби, а в тях - рокли (от онези дълги старовремски рокли от приказките за принцове и принцеси).

Втората зала е пълна с кафези с птички (мисля, че бяха всичките оранжеви канарчета). А в третата зала има само стари мебели. Аз стигам до третата зала и сядам на старинен диван, украсен с орнаменти. Чувам хората от горния етаж на къщата. Те имат събиране - веселят се, разговарят.Спокойна съм.

Когато тръгвам да излизам, всички птички от втората зала започват да чуруликат. Хората от горния етаж ме намират и аз отивам горе с тях. Питам ги кой е написал рецензията към моята статия. А една жена ми казва: "Нямате право да задавате подобни въпроси!"

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
SiSi
SiSi
28.04.2013 12:36
Вероятно това е сън, изобразяващ твой минал живот (тези сънища се отличават със стари сгради или дрехи, нехарактерни за днешното време).Ако искаш потърси тук ( съновник. БГ).А може би просто гледаш много Т.В...
0
0