Място по-зловещо и от смъртта..

Място по-зловещо и от смъртта..
Снимка: sanovnik.bg
Аз бях едно прелестно малко момиче.. Невинно създание, което има нужда от почивка.. От всичко. .Исках за един ден да избягам от този свят, от проблемите.. И един ден се събуждам аз в напълно непозната обстановка..

Сякаш се беше сбъднало най- сетне мечтата ми, но защо противоположното? Вместо полянка с красива и свежа, зелена трева с летящи птички и пеперудки по нея, бях на празно поле, което бе напукано и само пръст имаше..

Пусто,мрачно,мразовито място с глуха тишина... Голи дървета.. Беше страшничко.. Какво беше това място и как се озовах тук сред нищото? Замислих се и реших да продължа напред да видя какво ще намеря на това място.. Сетих се за теб - теб жестокия, който ми разби сърцето като нищо!

Знаеш ли какво се бе случило с мен? Разби сърцето на парчета по-ситни и от сол.. Точно затова се намирах на това мъртвешко място и то не къде да е а сякаш бях затворена там завинаги.. Знаеш ли?

Вместо сбогом да ми кажеше, можеше да ме убиеш, за да ти тежи и края да помниш и да знаеш, че аз от любов умрях за теб, а ти от глупост извърши грях за една невинна любов..!

Но вместо това ми дари черни дни.. Вместо ти да си наказан, аз си го отнасям - защо бе всичко това? Знаеш ли как ми липсват нощите безкрайни,устните ти,дъхът ти по мен, гласът ти..?Твоята миризма..

Погледа с който ме жадуваш и тръпката с която ме докосваше, все още ги чувствам по себе си - по моето тяло, но не мога да го забравя.. Много ми липсваш, без теб ще полудея.Не мога да живея сама със самотата и сама в тишината - извинявай.

Дори да имаш друга бих й разбила живота, и бих направила всичко, за да съм на нейното място и отново да те имам. За миг млъкнах с мислите си. Загледах се в ято гарвани, които част от тях бяха на голите дървета и ме гледаха злокобно с очите си и пееха грозно и злобно.. Само един литна и кацна на дланта ми..

Погледна ме милно,жално, злобно и смехотворно сякаш подигравателно.. Беше странно.. В същия миг сякаш всичко си изясних. Да това беше така, но беше вече в моето минало. След раздялата си знаех, че света ще се разпадне и бях сигурна, че ще умра..

Но вместо това, ми помогна себе си да разбера и не , не искам повече да се завръща при мен! Има къде, къде по-добри от него, които вместо да разбиват сърца, те събират парченцата и даряват собственото си сърце за момичето си! В момента, в който изрекох това на глас- гарвана на дланта ми плясна с крила и всичко се разпадна..

Появи се слънце,небе,птици и всичко.. Събудих се. Бях намерила отново смисъл в живота си и бях отново силното момиче, което бях преди, само че разликата е, че този път бях по - силна и предпазлива от преди. И знаех какво искам да постигна в живота си! От днес започвах мисията си...

Мнения? Харесва ли ви?

Рейтинг

4.5
Общо 4 гласували
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
mihala
mihala
17.03.2014 14:53
Всяко нещо, което е написано и минава през сърцето е хубаво. Измислените истории много лесно се забелязват от читателя и той не ги приема. Поздравления и продължавай да пишеш.
0
0
Бетина
Бетина
17.03.2014 10:53
много интересно :)
но не е плашещо :(
0
0
диана
диана
11.06.2013 21:20
мога да кажа само да продължаваш да пишеш и да се развиваш ,браво.
0
0
Вики
Вики
11.06.2013 15:01
Страхотно е!!! Супер!!! Де да можех и аз да пиша като теб!!!
0
0
Марина
Марина
03.06.2013 23:19
Браво, Иве, гордея се с теб! :) Развивай таланта, който имаш!
0
0
Ивелина
Ивелина
03.06.2013 15:04
Защо ми е да го правя Динко? :) Има голяма разлика между творение и наистина да се самоубиваш. ;) На мен ми беше нужно да пиша - това е моето хоби!
0
0
Ивелина
Ивелина
02.06.2013 16:30
Благодаря Ви много! Ще пиша, защото на мен ми харесва да се занимавам с това и защото на Вас Ви харесва и искам да се развивам в тази област. Ще ми е драго на сърцето ако прочета още коментари. :)
0
0
Гергана
Гергана
02.06.2013 16:13
прочетох го много внимателно и мога да ти кажа, че имах чувството, че чета своята история! Браво много е хубаво това трябва да го прочетат всички момичета, които някога им са били разбити сърцата и са искали да бъдат сами на някое тихо и спокойно място. Докато го четох имах чувството, че това не е твоя сън, а реалност. Сънят ти е бил много истински, но на мен ми хареса ужасно много.
0
0