Близо до Бог

Близо до Бог
Здравейте! Моля ви оставяйте коментари. И така сега ще ви разкажа една история. Аз съм момиче на 14 години, което има големи мечти, а знае малко за живота.

Преди две години момичето, което сега е най-добрата ми приятелка се премести да живее да нас. В началото е била много нещастна, защото всичките и приятели са останали в стария квартал, а майка й иска да си намери приятели тук.

Когато била при баба си тя просто не издържала и се разплакала, защото всички постоянно и казвали какво да прави. И тогава в баба й се вселил господ и със съвсем мъничко различен глас проговорил:

"Мария,вие трябва да се държите по-мило с това момиче. Нейната душа е тъжна и й трябва време, за да свикне с новото жилище. Не й забранявайте да се вижда със старите си приятели, бъдете до нея.."

Господ се появява само при нужда, но съм сигурна, че повечето от вас са се допитвали до нег, но не са получили отговор. Та въпроса ми е защо, когато господ ни чува, не ни отговаря? Мола ви, който е говорил с него, който е преживял нещо да остави коментара си! Благодаря, че прочетохте историята ми
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
52
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
123
123
01.07.2013 06:38
ГОСПОД се явява КОГАТО ТРЯБВА, когато ВЯРВАМЕ и го ИСКАМЕ ОТВъТРЕ ИСТИНСКИ !!!!!!!!
0
0
miss981
miss981
17.05.2013 23:16
и на мен Господ ми се е явявал на сън за да ми покаже част от Рая и после като ме върна аз казах че искам пак а той ми отвърна някой друг път ( наистина мило ) :) а за това дето не ни отговаря е сигурно защото иска сами да се научим или да пробваме ..
0
0
Анжел
Анжел
14.05.2013 19:45
Господ ни чува ,но не ни отговаря,защото,ако ни отговаря всеки път когато го питаме нещо ще излезе така,че Господ ни управлява както ние управляваме компютърна игра например,а ние имаме души и всеки строи съдбата си така както пожелае и както може,със собствените си желания и стремежи.А и значимостта на Господ не позволява да се явява на всеки и постоянно.Лично на мен Господ ми се яви един път за да ми каже ,че съм за рая,но чаках около 13 години за това и какво ли не направих за да се случи това.
1
0