Помощ Какво означава това

Помощ Какво означава това
Снимка: sanovnik.bg
Здравейте,
На 30. 08. 14 взех едно малко 3-месечно коте от улицата, защото видях как един човек спира с колата и БУКВАЛНО изхвърля котето. Тогава започна да вали. Заведохме го на ветеринар и казаха че е в отлично здраве. На същата вечер заспах с котето до мен. Сънувах следното: едно момиченце си играе с топка, обаче топката отишла на улицата. Момиченцето хукна след топката и я блъсна кола, защото нямаше как да спре толкова бързо. Та умря на място. Следващото което видях беше: Момиченцето, тя стои на същото място където взех Нала (котето). Момичето беше много бледо и изведнъж започна да се изпарява, а на нейно място се появи Нала.

Събудих се. Нала лежеше върху корема ми и ме гледаше. От както я взех до ден днешен се случват странни неща в присъствието на Нала (но когато мама и татко са наоколо - не)врати се затварят или отварят, пердетата си вдигат на горе се-едно има вятър с стаята но няма. Подът скърца, лампите мигат, и се чува момичешки детски кикот. Ако изведа Нала навън започва да вали или небето потъмнява.
МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА! ! ! ? ! ? ! ? !
Благодаря предварително

Рейтинг

4.5
Общо 4 гласували
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
****
****
20.09.2014 18:57
Мила, Заффинна, поради пръвата буква ще ти дам подходящ отговор - машинка за колоидно сребро, за да се гвацаш по лицето, никакви въглехидрати и плодове, по възможност пари за скъппппа терапия с китайски(примерно) инструмент, паника в къщата, начин на пране, унищожаващ заразата, и бит, позволяващ твоето свободно съществуване - с австрийски съвременен дизайн!
0
2
беше всенароден хой
беше всенароден хой
20.09.2014 21:30
И колко време ти отне, майка ти проста, българска, да го прочетешш?! И колко време да оцениш всичката ми глупост в начина за борба с неин проблем, какъвто ти, като прост човек, никога не би си позволила да дадеш безплатно! А ако ще знаеш как, то ще е консервативно като наследената ти капката мисъл.
1
0
сссссссссссссссссссссссссссссссссссссссс
сссссссссссссссссссссссссссссссссссссссс
20.09.2014 21:00
кви са тия откачени отговори само защото отговорът ти е дълъг и кара потребителя да го чете, а това си е чиста загуба на време, плюс, че е и безролезно,
0
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
18.09.2014 20:31
Този си е направил експеримент и е омагьосал котето и сега те наблюдава.Направи му хубава баня и го кръсти с човешко име.Спокойно.а това че ти лежи на корема отиди и се прегледай.Там може да има нещо.Казват,че котетата усещат болестта и лежат на мястото.
2
1
enlightened
enlightened
17.09.2014 00:52
Смъртта в сънищата означава край на някакъв период от живота на сънуващия.
1
1
Камелия
Камелия
15.09.2014 15:00
Вярвам в свръхестественото, но твоето е много гледане на филми и стоене пред комп.!
От Физична гледна точка пердето се мърда, нормално е , прочети нещо полезно вместо да "ръсиш" тъпотии , -и да доста вероятно е вратите да се тракат дори и да са затворени!
Научи повече за гравитацията, и за въздуха! и не става дума за състав и тем подобни, а движение и др.

Природните сили ги има и преди появата на "НАЛА", ако усетиш или видиш нещо НЕ естествено, повярвай ми ще разбереш


П.П Не търси нещо което го няма, радвай се на котето и си го обичай!
4
0
сс
сс
14.09.2014 19:21
кръстила си я Нала-- В поредицата "училище за вампири" котката на главната героиня се казва така, от там ли го реши или просто го измисли? Първата книга от поредицата се казва "Белязана"
2
1
izabela
izabela
12.10.2014 20:44
Знам за поредицата книги , тя ми е лябима и именно за това я кръстих Нала
1
0
Mother BULGARIA 681
Mother BULGARIA 681
13.09.2014 19:26
Пичове, вярвате ли. Не искам да се заяждам но ако е станало това с пердето или нещо друго.. иди на психиятър.
4
5
Виктор
Виктор
13.09.2014 16:54
Амииии,ако не ни ментарджосваш имам логично обяснение.
Казат,че децата,младите или хората,които имат развито усещане с природата,духовете или животните им се случват такива неща.
Мисля,че котката ти просто те усеща,че си добра и че си и помогнала,но както има различни хора,някои с по-силна аура,други не,защо да няма и по тази логика такива животни?
Не забравяй,че в древен Египет котките за обожествявани и злите подземни сили ги е било страх от тях.
Предполагам,че котката ти те защитава и е част от теб вече.
Относно съня ти.
Ами щом котката се е появила на мястото на момичето,значи,че ти си я спасила или помогнала.

Откачената ми теория:
Може животното да е олицетворение на това момиче и когато е умряло примерно на живо преди години,душата му се е вселила в това животно и ако се е повторила историята то ти дава знак,че ти е благодарно,но ако можеш да намериш информация за момичето опитай се се.
3
0
izabela
izabela
12.10.2014 20:46
аз си помислих същото
1
0