Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Помощ Какво означава това

Помощ Какво означава това

Помощ Какво означава това
Здравейте,
На 30. 08. 14 взех едно малко 3-месечно коте от улицата, защото видях как един човек спира с колата и БУКВАЛНО изхвърля котето. Тогава започна да вали. Заведохме го на ветеринар и казаха че е в отлично здраве. На същата вечер заспах с котето до мен. Сънувах следното: едно момиченце си играе с топка, обаче топката отишла на улицата. Момиченцето хукна след топката и я блъсна кола, защото нямаше как да спре толкова бързо. Та умря на място. Следващото което видях беше: Момиченцето, тя стои на същото място където взех Нала (котето). Момичето беше много бледо и изведнъж започна да се изпарява, а на нейно място се появи Нала.

Събудих се. Нала лежеше върху корема ми и ме гледаше. От както я взех до ден днешен се случват странни неща в присъствието на Нала (но когато мама и татко са наоколо - не)врати се затварят или отварят, пердетата си вдигат на горе се-едно има вятър с стаята но няма. Подът скърца, лампите мигат, и се чува момичешки детски кикот. Ако изведа Нала навън започва да вали или небето потъмнява.
МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА! ! ! ? ! ? ! ? !
Благодаря предварително
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
****
****
20.09.2014 18:57
Мила, Заффинна, поради пръвата буква ще ти дам подходящ отговор - машинка за колоидно сребро, за да се гвацаш по лицето, никакви въглехидрати и плодове, по възможност пари за скъппппа терапия с китайски(примерно) инструмент, паника в къщата, начин на пране, унищожаващ заразата, и бит, позволяващ твоето свободно съществуване - с австрийски съвременен дизайн!
0
3
беше всенароден хой
беше всенароден хой
20.09.2014 21:30
И колко време ти отне, майка ти проста, българска, да го прочетешш?! И колко време да оцениш всичката ми глупост в начина за борба с неин проблем, какъвто ти, като прост човек, никога не би си позволила да дадеш безплатно! А ако ще знаеш как, то ще е консервативно като наследената ти капката мисъл.
1
0
сссссссссссссссссссссссссссссссссссссссс
сссссссссссссссссссссссссссссссссссссссс
20.09.2014 21:00
кви са тия откачени отговори само защото отговорът ти е дълъг и кара потребителя да го чете, а това си е чиста загуба на време, плюс, че е и безролезно,
0
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
18.09.2014 20:31
Този си е направил експеримент и е омагьосал котето и сега те наблюдава.Направи му хубава баня и го кръсти с човешко име.Спокойно.а това че ти лежи на корема отиди и се прегледай.Там може да има нещо.Казват,че котетата усещат болестта и лежат на мястото.
2
1
enlightened
enlightened
17.09.2014 00:52
Смъртта в сънищата означава край на някакъв период от живота на сънуващия.
1
1
Камелия
Камелия
15.09.2014 15:00
Вярвам в свръхестественото, но твоето е много гледане на филми и стоене пред комп.!
От Физична гледна точка пердето се мърда, нормално е , прочети нещо полезно вместо да "ръсиш" тъпотии , -и да доста вероятно е вратите да се тракат дори и да са затворени!
Научи повече за гравитацията, и за въздуха! и не става дума за състав и тем подобни, а движение и др.

Природните сили ги има и преди появата на "НАЛА", ако усетиш или видиш нещо НЕ естествено, повярвай ми ще разбереш


П.П Не търси нещо което го няма, радвай се на котето и си го обичай!
4
0
сс
сс
14.09.2014 19:21
кръстила си я Нала-- В поредицата "училище за вампири" котката на главната героиня се казва така, от там ли го реши или просто го измисли? Първата книга от поредицата се казва "Белязана"
2
1
izabela
izabela
12.10.2014 20:44
Знам за поредицата книги , тя ми е лябима и именно за това я кръстих Нала
1
0
Mother BULGARIA 681
Mother BULGARIA 681
13.09.2014 19:26
Пичове, вярвате ли. Не искам да се заяждам но ако е станало това с пердето или нещо друго.. иди на психиятър.
4
5
izabela
izabela
13.09.2014 19:38
случи се,просто се повдигна (пердето). Не ви ментарджосвам. Представи си че нещо от този род се е случило на теб,ти го напишеш тук и после някой ти напише коментар (макар че не иска да се заяжда) Иди на психиатър.
Надявам се да ти се случи нещо странно но без да има последствия. Просто да видиш нещо да се случи без да имаш логично обяснение за случилото се.
Извинявай не че искам да съм гадна но просто...
0
0
Барни
Барни
13.09.2014 16:54
Амииии,ако не ни ментарджосваш имам логично обяснение.
Казат,че децата,младите или хората,които имат развито усещане с природата,духовете или животните им се случват такива неща.
Мисля,че котката ти просто те усеща,че си добра и че си и помогнала,но както има различни хора,някои с по-силна аура,други не,защо да няма и по тази логика такива животни?
Не забравяй,че в древен Египет котките за обожествявани и злите подземни сили ги е било страх от тях.
Предполагам,че котката ти те защитава и е част от теб вече.
Относно съня ти.
Ами щом котката се е появила на мястото на момичето,значи,че ти си я спасила или помогнала.

Откачената ми теория:
Може животното да е олицетворение на това момиче и когато е умряло примерно на живо преди години,душата му се е вселила в това животно и ако се е повторила историята то ти дава знак,че ти е благодарно,но ако можеш да намериш информация за момичето опитай се се.
3
0
izabela
izabela
12.10.2014 20:46
аз си помислих същото
1
0
izabela
izabela
13.09.2014 17:58
много ти благодаря
2
0