Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Какво по дяволите означава това

Какво по дяволите означава това

Какво по дяволите означава това
Здравейте!Искам да ви споделя един много странен сън чиито смисъл се опитвам да разбера от дълго време. Надявам се да ми помогнете да го разгадая.
Този сън се повтаря вече втора година по едно и също време.

Така не помня точно как започваше затова почвам от там от където се сещам. И така сънувам, че стоя в нещо като плевня, само че е празна (няма сено вътре). В единия и край има голяма врата, която извежда на дълъг криволичещ път покрай високи скали.

Аз стоя и гледам право в тази врата и изведнъж започвам да имам чувството, че съм герой в някяква игра и държа (колкото и странно да звучи) снайпер. .

Както си стоя така от вратата започват да прииждат някакви зомбита, аз ги избивам и докато го правя, изведнъж се озовавам в някаква стая с едно двуетажно легло, зад което има врата, а до него някакъв стар скрин, до който сме завързани аз и една моя приятелка, а от другата страна на скрина има врата.

Аз стоя и оглеждам стаята. Виждам че на лиглото (на втория етаж) спи некво зомби(колкото и тъпо да звучи), а друго патрулира пред вратата зад леглото. Аз се придвижвам и погмеждам през ключалката на вратата (която е до скрина).

Тогава осъзнавам, че се намирам в къщата на същата тази приятелка, с която сме завързани(само да уточня под завързани разбирам само ръцете ни зад гърба).

Продължавам да гледам през ключалката и виждам че от вратата, която се вижда отсреща излиза малко момиченце, но като че ли и то май беше нещо като зомби.

Изведнъж сякаш видя окото ми, което се взираше в него през ключалката и с писъци се втурна към мен. Аз се отдръпнах, по някакъв начин се бях разрързала както и моята приятелка.

Тя ме сграпчи за ръката и ме се затича през другата врата като ме повлече след себе си. Докато тичах аз забелязах, че съм бременна, тъпо нали, но е факт. В същото време се спънах и паднах по очи на земята.

Само кратко описание на обстановката навън - тъмна, подобна на гробище площ, с ниски 10 - тина см, циментови правоъгълни заграждения на места, м-у които криволичеха павирани пътечки) и си одарих главата.

Моята приятелка продължи да тича без мен, аз вдигнах глава и я повиках, но тя не ми обърна внимание, извиках пак, но тя отново не се обърна.

Продължи да бяга, прескочи някаква ограда и изведнъж изчезна. Аз се изправих и обърнах глава назад там видях братовчед си, който също се беше превърнал в зомби и тичаше към мен.

Аз започнах да бягам и стигнах до тази ограда, която прескачаше и моята приятелка, но докато я преминавах братовчед ми ме настигна и ме хвана за крака. Аз го погледнах в очете и му казах нещо, но не помня какво, след което той се освести и двамата тръгнахме да бягаме.

Започнахме да се катерим (по необяснима за мен причина) по някакво метално скеле покрито с растения подобни на бръшлян. Изведнъж това скеле стана равно като пътека и ние продължихме да лазим така да се каже по него.

И по едно време започнаха да ни заобикалят пак някакви зомбита и едно от тях ме хвана за крака, събори ме по гръб и тъкмо когато щеше да ме хапе, се събудих.

Най-изчанчения сън, който съм сънувала беше този. Сега повечето от вас ще си кажат трябва да намалиш филмите на ужасите, игрите, но ще ви кажа, че не е от това точно когато го сънувах си бях на село, а когато съм там по цял ден съм навън, буквално не се спирам в къщи.

Ще си кажете ти си никое малко лапенце, но ще сгрешите, на 17 съ,м ако според вас това е малко добре, но за мен не е.

А искам да кажа и още нещо не искам тъпи коментари от сорта на "Намали пиенето и тревата и ще спреш да сънуваш зомбита" и такива подобни!

Надявам се някой да ми каже какво може да означава този сън, макар че според мен не значи нищо .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 19
57
43
36
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Одесос
Одесос
14.07.2014 14:01
Ааа стига бе! Да можех и аз да сънувам такъв сън...! Егати интересното, човек! Ама за жалост аз не разбирам от сънища и нищо не мога да ти кажа, просто споделих удивлението си от съня ти.
0
0
D.M.
D.M.
23.07.2012 02:01
Хмм има един проблем обаче аз не играя биошок нито ЦС или по скоро не съм играла отдавна (ЦС имам предвид). Едва ли е от това . :)
0
0
4
4
13.07.2012 12:55
Според мен прекаляваш с Биошок и ЦС (Не се убиждай!)
0
0