Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Странни и повтарящи се сънища

Странни и повтарящи се сънища

Странни и повтарящи се сънища
Здравейте! За първи път ми се налага да пиша.. Та искам да споделя мои сънища, които всяка вечер ми се повтарят с еднакво значение, но с различни хора и места...

И все пак четох в съновника и няма това, което търся...Да се опитам да разгадая , не мога.. Ще се радвам някой да изрази своето мнение.

Та за сънищата ми. Първият е следният:
Сънувам аз, че сме на някаква скала въобще на много странно място и там имаше доста момчета (познавам ги)

Но трима се скараха за нещо и се сборичкаха и стана така, че бутнаха нарочно третият, като се заловиха на бас, че той няма да умре... (а този който бутнаха всъщност ми е съученик в момента) и той умря..

Все пак да го хвърлиш от скалата... Другите двама доста се притесниха и го заровиха .. (истината е , че това момче дето го бутнаха и умря , дори не го харесвам, камо ли да говоря с него...

изобщо не си говорим даже в реалност) и вечерта сме на някакво събрание да го почетем.. там са роднини, приятели и за който се сетите още , включително и аз и моето семейство. всички плачат, но когато той (умрялото момче) влиза (само че като призрак или дух или каквото е там) вижда всички ни, съответно и ние него..

доста се изненадваме , но той казва , че няма защо да се притесняваме и казва на момчетата че ще ги почерпи ... обърна се към мен и ми каза - а теб ще те поканя на среща и дойде и ме целуна близо до устата. обърна се и си тръгна... аз се разплаках... Събудих се...

Виках си къв е тоя тъп сън аз даже не го и харесвам и се засмях..

Но на следващия ден какво сънувам аз.... Ето го и другият сън, който помня:

Пак бях някъде , но за жалост не помня подробности само помня че бях с момчето пък с което бяхме заедно в един клас преди поне 6-7 години... и той (в реалност наистина ме харесваше аз него не и го зарязах по гаден начин) и така..

да се върнем към съня.. дойде, усмихна ми се и ме пое в ръцете. прегърна ме и после последва една дълга ама дълга целувка.. не ми се искаше никога да свършва тази целувка.. (а в реалност от 6 години най - малко не съм го виждала..) събудих се...

И на този сън не обърнах внимание, както винаги , но продължих да сънувам всяка следваща вечер как ме целуват разни момчета (за съжаление не помня какви бяха сънищата , само помня че имаше доста целувки още) и сега взех доста да се замислям за значението.

Все пак съм чувала, че щом сънищата се повтарят , значи се опитват да ни кажат нещо..? Дали не е защото аз подсъзнателно искам да имам гадже или какво ли е..? Какво мислите вие?

Само не ми казвайте сама да разгадая съня си, прави сте да, но искам да чуя и вашето мислене. Благодаря ви предварително, че сте отделили част от времето си и сте го прочели, а защо и не и да сте ми дали мнение... Хубав ден на всички!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Morena
Morena
31.03.2013 22:37
не всички*** исках да напиша.
0
0
Morena
Morena
31.03.2013 22:36
Защо пък в сънищата трябва да има и задължително секс това не мога да разбера? Това да не ти е реалността, все пак е сън, всички имат извратени сънища.
0
0
Morena
Morena
31.03.2013 22:35
Гледай епизодът на Големите загадки от днес. Много е интересен.
0
0
Кара
Кара
31.03.2013 15:20
Неко позная, все още си девствена. Сънищата ти казват едно просто нещо-съзряваш сексуално, но все още не си готова за нещо по-сериозно от целувка, търсиш сигурност и затова сънуваш момчета, които не значат нищо за теб и по този начин не биха могли да те наранят. Признай пред себе си, че много ти се прави секс, но още не си готова и току виж сънищата ти станали по-интересни. Дай си време и не задълбавай излишно, никой не те гони и няма нужда да се чувстваш притисната.
0
0