Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Съществуват ли тези зли вещици

Съществуват ли тези зли вещици

Съществуват ли тези зли вещици
Искам да ви попитам нещо скъпи читатели на Съновник. Въпросът ми е свързан с Дама Пика и Кървавата Мери. Така искам да ви питам дали съществуват и двете?

И друго искам да ви попитам коя от двете е по-опасна?Защо все си мисля, че К.М е по-опасна?Дали защото съм чувала по-страшни завършаци на истории за нея или...

Чудя се дали се познават (знам глупово )?Попринцип съм чувала, че и двете са зли вещици заключени в огледало, но нещо повече?Благодаря за отговорите, (ако ги дадете де ) които ще дадете! :blush:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
Aneta
Aneta
24.02.2013 14:09
Благодаря на всички.
0
0
Йоана
Йоана
24.02.2013 12:27
мии да те са съществували и са исторически личности. Не съм сигурна коя е по-опасна и да познават се даже са полу сестри но не съм сигорна, защото аз така знам, ако имаш желание потърси ги в интерне под имената:Мария Тюдор(Кървавата Мери)и Елизабет първа(Дама Пика, но не съм сигурна). Надявам се да съм помогнала.
1
0
Никол
Никол
23.02.2013 18:42
Относно легендарните духове на изключително жестоки и маже би имали психични разтройства жени от историята става дума за Мери Уърд по - известна като Кървавата Мери и Елизабет Батори известна като кървавата графиня те наистина са били жестоки и безмилостни жени,но слуховете,че едната се къпела в кръвта на млади момичета,за да остане вечна млада и красива а другата, че са я погребали жива когато но млада възраст се е разболяла от болест и е изпаднала в кама и са я мислели за мъртва и затова са я погребали жива и тем подобни това вече са пълни глупости.
А и за дама пика тя пък е изцяло плод на въображението на някой.
това за призоваването на духове е за урок на хората,който не уважават мъртвите например поне такова е моето мислене на тази тема душите на починали хора в действителност може да са до нас, но те нито ще ни наранят нито нищо те са един вид безтегловна душа рееща се из пространството,която няма чувства нита способността да вдига предмети например и такива неща поне това аз знам може да е по друг начин.
хората трябва да се страхуваме от неща,който действително могат да ни наранят а не от неща,които дори не виждаме.
0
0
cvetelina
cvetelina
22.02.2013 20:59
аз пък смятам че съществуват.например вещицата от блеър е истинска.казва се ели кедуърд.
1
0
darKneSS..inHeR.SoUL
darKneSS..inHeR.SoUL
22.02.2013 17:02
не съществуват, това са комерсиални глупости измислени, за да взимат парите на обикновените хора, които търсят "помощ" от шарлатани за глупави въпроси от рода "кога ще се омъжа/оженя, къщата ми обладана ли е от духове" и тем подобни!
0
1