Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Странната бележка

Странната бележка

Странната бележка
Сънувах момчето, което преди харесвах, че сме се биели с учебници и сме се гонели по коридорите в училище. А след това отидохме в друга стая да караме друг час.

Седнахме, а той мина покрай мен и скришом ми даде една бележка, на която пишеше неща за момичето, с което ходи в момента в действителност.

В нея пишеше колко много я обичал, как всеки миг с нея бил хубав и бил щастлив с нея и не мислел, че някога отново ще се почуства щастлив, но колкото и дори и да е с нея все още мислел за мен и онова, което никога не е било станало между нас!

В съня си очите ми се насълзиха и се усетих, че това е просто сън, отворих си ги за секунди и продължих да сънувам останалата част от бележката.

Много ви моля, кажете какво значи това. Аз знам за себе си, че в момента за него не му пука, но защо все още го сънувам и какво значи това ? :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
ekaterina
ekaterina
15.06.2011 22:44
Мерси наистина и аз мисля, че няма нищо общо с раждането на деца, само малко от части защото все пак трябва да внимаваме на кой и на какъв човек ще попаднем, макар, че трудно можем да прецениму хората се променяту както и тозиу който харесвах. Но все още не мога да си обясня защо още го сънувам, а и на всичкото отгоре, една моя приятелка ни е сънувала нас двамата, че сме гаджета. Е, дали пък в тези сънища случайно няма нещо истинско ? А и на скоро сънувах, че той си е хванал гадже и то се оказа, че десет дена по - късно разбрах, че той наистина си беше хванал гадже. Е, какво може да значи това ? Помощ, кажете.
0
0
Indigo
Indigo
13.06.2011 22:08
Що за съвет е да не ражда деца ? В това няма смисъл. Просто прекалено много е мислела за това момче, когато го е харесвала и за това сега съзнанието го отразява чрез сънища. Сигурна съм, че за разлика от Литл Монстер аз съм на твоята възраст. Плюс това и аз съм го преживявала тоя момент, само заради прекалената ми привързаност към едно момче. И повярвай ми - няма нищо общо с раждането на деца.
0
0
Литл Монстер
Литл Монстер
13.06.2011 01:40
Освен това ти препоръчвам, да не раждаш деца! Това е поне мое решение, защото аз бях сексуално осакатена от българи. Не си длъжна да следваш примера ми. Аз съм възрастна, ти си дете. Може да се сети да се гаври и да те ощастливи.
0
0
Литл Монстер
Литл Монстер
13.06.2011 01:37
Намери си един мъж от чужбина за да се фука, че момичето, с което се е гаврел, си е хванала чужденец. Да живее България и Българина.
0
0