Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Странната екскурзия

Странната екскурзия

Странната екскурзия
Нощта преди Великден сънувах, че с моя приятелка на име Станиславка сме на екскурзия в някакъв зоопарк и ще спим там. :y:

Понеже нямаше място за животните трябваше във всяка стая да има по една клетка с 2 животни. Ние избрахме оранжев и бял тигър.Аз бях белия,а Станиславка оранжевия. Баща ми беше там също.

Той ни предупреди да не излизаме след 10:00 вечерта.Ние поиграхме на карти и даже се смяхме на леглото което са ни дали, защото беше само за един човек. После тя искаше да види другите момичета, за да играем.

Аз отказах. По късно тя каза, че ще играят на покер с тях.Казах и че ще се по разходя на вън с колата. (Имаше кола в съня ми).На първата обиколка беше забавно и се радвах :y: , но на втората стана мрачно на вън и пътеката сякаш се беше огънала още повече и имаше повече камъни.

Аз се уплаших :s: и се сетих за предупреждението на тате.Веднага обърнах колата и се запътих към стаята. Изведнъж почнаха да се появяват петна от кръв и червени пентаграми на буквата "А". :cry:

Веднага забързах още повече, но видях пред себе си жена облечена в черна рокля, оцапана с кръв и след нея имаше момичета на около моята възраст. (11 години)Сякаш тя ги контролираше.

Тя веднага дойде при мен и ме хвана за гърлото с всички сили и секунда след това тя ми отсече главата с нож!!! :yawn: Докато губех кръв легнала на пътя тя каза:

- Нека Кървавата Мери се всели и в теб!

След като се събудих знаех коя бе тази жена. И се плашех от това че знам.Казах само на своята приятелка Станиславка, защото тя беше в съня. Тя се потресе от съня ми и каза, че не знае нищо което може да ми помогне.


Надявам се ако вие знаете как да разтълкувам този сън, пишете коментар. :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Стилияна
Стилияна
13.05.2013 20:24
не знам какъв е този филм дори!
0
0
Mirella
Mirella
10.05.2013 23:20
"А" .. много малки сладки лъжкини гледаш :Д
0
0
Ния
Ния
09.05.2013 16:40
Най - вероятно е предизвестие от Кървавата Мери. За повече информация ми пиши лично съобщение.
1
0