Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Отново приятелката ми

Отново приятелката ми

Отново приятелката ми
Здравейте
Помните ли за моята НДП която почина в операционната? Ето линк http://story.sanovnik.bg/s-4921. На рождения й ден на 25.01.2013 г се събраха всички от мой и нейни приятели от Лондон и от България. Ядохме любимата и храна ,пихме любата и напитка и така нататък и така нататък.След купона Се прибрах в апартамента.Влязох в банята.Докато се къпах в главатами беше една песен която тя си пееше постоянно.После излязох.Приготвих се за сън.И поредната скучна вечер ще кажете.Не не е така.

Когато саспах след няколко часа станах за да одида до съседната стая за шише вода защото нямах.Вратата беше залостена и не помръдваше Съквартиранката ми не си беше в леглото а в библиотеката и учеше за испита които ще поправя.На сутринта успях да отворя вратата.В коридора Миришеше на парфюм на моя парфюм с коюто се пръскаше Лия моята :cry: НДП.Понеже той беше ссвършил и такива има само в България нямаше шанс да е другата съквартиранка София.Итака на въпрова-В КОРИДОРА ЕДНА ЛАМПА Е ПАДНАЛА. Тчно както когато с Лия минавахме и бяхме с този специален парфюм.

Моля кажете дали това е Лия дали ме е спасила от едно дълго пътуване(смърт) или ми е напомняла че сме приятелки или ме заплашва че ако не съм и вярна аз ще се озова Под тези 30кг метал и електричество или се упитва да ме накара да се съмоубия за да съм при нея или иска този парфюм за да си напомня за мен и др приатели или се упитва да се върне или се опитва песъсзаде своето присъствие.

ПОМОЩ!HELLP! КАВО ЗНАЧИ ТОВА ЗАЩОТО СЛЕД РОЖДЕНИЯ И ДЕН ПОЛУЧАВАМ СТРАННИ СЪНИЩА И ВИНАГИ В ТЯХ ИМА НЕЩОТО КОЕТО СИМВОЛИЗИРА НАШОТО ПРИЯТЕЛСТНО розова и синя панделка варзани една за друга.

ПИШЕТЕ МОЛЯ
КАЖЕТЕ КАКВО ЗНАЧИ ТОВА
ЧАКАМ ОТЗИВЕ
Б Л А Г О Д А Р Я
:s: :cry: :s: :n:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
nina dobrev big fan
nina dobrev big fan
27.01.2013 17:45
Първо,моите съболезнования,съжалявам за приятелката ти.Тя ти е била най-добра приятелка и те е обичала,не би искала да ти се случи нещо лошо!Според мен просто иска да ти покаже че е там,да ти докаже присъствието си.Моли се на Бог за покой на душата ѝ и всеки път като отидеш на църква ѝ пали свещ.Знай че тя неиска да се покайваш толкова,а да знаеш че е там и дори сега пак ще сте заедно.А когато дойде време,тя ще е някъде там и пак ще се видите.Сега просто почитай паметта ѝ.Отишла си е рано,много неща е изспуснала.Опитай се да говориш с нея и да ѝ помогнеш да премине в отвъдното.Не прекаждай с тамян и такива неща-тя НЕ е зъл дух!Просто се опитай да разбереш какво я държи тук и говори с нея(в интернет ще намериш инфо,неискам да пиша тук че има малки деца дето ще тръгнат да викат духове).Не се отчайвй.Тя едва ли би искала да страдаш толкова много.Имай надежда и успех!
0
0