Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Не знаеш какво става...дали е пророчески сън за нещо

Не знаеш какво става...дали е пророчески сън за нещо

Не знаеш какво става...дали е пророчески сън за нещо
Здравейте! Понеже много се уплаших от съня си, веднага станах, за да споделя с вас .
Седях с гаджето ми в едно заведение, когато до мен седна един мъж, със сиво-бяла коса. Казах на гаджето ми да го изгони, но като че ли беше хипнотизиран и дори не се помръдна. Този мъж, както си седеше, изведнъж се разпадна - краката му паднаха под масата, а на канапето, на което седях, остана лявата му ръка и главата му. Аз тръгнах да ставам, когато той ми стисна силно дясната ръка, и ми прошепна с жаловит поглед: " Не знаеш какво става..." Аз не исках да чувам, изтръгнах се от ръката му и се събудих... (Нали знаете, че когато гледате повече към слънцето, почвате да виждате едни черни петна...) Когато отворих очи, на отсрещната стена светеха цифри и букви, които постепенно изчезнаха. Успях да запомня само числото 7. И още усещах, че някой ми стиска китката... :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 5
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Инкаа
Инкаа
04.01.2013 20:28
Да, може би, но най-много се стреснах от тези цифри, които се появиха после на стената... Хера, а при теб какво се случи, след като сънува това предупреждение?
0
0
Инкаа
Инкаа
04.01.2013 20:04
Ами всъщност, това беше целия сън. Забравих само да спомена, че до мен имаше още един мъж, който ми беше приятел в съня, и той като си изпи питието и си тръгна. Много голямо предчувствие имам, че тази вечер ще е продължението на този сън, и малко изпитвам страх :(
0
0
Антон
Антон
04.01.2013 19:24
Сънят много прилича на предупреждение за нещо важно, не мога да кажа дали той е персонален ( засягащ само и единствено теб) или засяга по широк кръг от хора, като нации или планетата като цяло. Що се отнася да числото 7, то ми е любимото. 7 олицетворява мъдрост,търпение,завършеност и голяма психическа сила. То е числото на магията. Толкова мога да ти кажа за сега спрямо даденото от теб описание на съня. За повече ще трябва да си спомниш целият сън. Съществува една проста техника за припомняне на спомени и сънища. За целта ти трябват : тиха стая, 1 чаена чаша зелен чай и свещ ( по възможност нека да е ароматна). Приготви чая и го изпий колкото се може по бързо(ползвай лед за да го охладиш). Усамоти се в избраната от теб стая и запали свещта и се оттегли на такова разстояние че да не усещащ топлината от свещта. Концентрирай се в пламъка и се опитай да си спомниш съня. Това мога да те посъветвам. Останалото зависи от теб.
0
0
Инкаа
Инкаа
04.01.2013 17:30
И на мен ми е любимо число. Като се замисля, числата 7 и 9 ме преследват, било то в дати, час...
0
0
zefit
zefit
04.01.2013 17:23
7 ми е любимото число. ;)
0
0