Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Почиствах с метла чужд дом

Почиствах с метла чужд дом

Почиствах с метла чужд дом
Сънувах, че съм в дома на един мой колега и приятел. Там имаше много гости, но аз не се чувствах като такава. Домът му представляваше голяма къща с много стаи, но доста прашни и още не добре обзаведени ( почти празни ).

Мисля, че той и семейството му сега се нанасяха в този дом и затова бяха поканили гостите. Аз обаче, започнах да чистя в стаите, в които нямаше хора.

Почиствах с метла. Не се вдигаше прах, но знам, че беше мръсно. Той също дойде. Забърсваше с мокър парцал пода след мен.

Не знам защо, съпругата му се съмняваше в нас. Мислеше, че имаме връзка и започна да ни преследва. С него умишлено не си говорихме, дори не се поглеждахме.

Знаех, че той има неприятности заради мен и мълчах.

Това, което ми направи впечатление, беше гледката през прозореца - голям панорамен прозорец. Виждаше се красиво зелено поле, но не беше равно, а с леко възвишение.

Небето беше синьо. Виждах в далечината стара, отдавна разрушена крепост и чувах звуците на шотландска гайда. Много красива мелодия. Наслаждавах и се.

Паралелно с това знаех, че съпругата му е тръгнала да ни търси навън - покрай някакво езеро, в което се беше удавило малко дете.

А в къщата, хората с които се срещах почиствайки стаите, бяха настроени срещу мен и не искаха да разговаряме.

Какво може да означава този сън ? Въпреки хубавата гледка и мелодия, остави в мен някакво мрачно настроение и безпокойство.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Yanitsa
Yanitsa
28.11.2009 13:54
Според мен, ти предстои да смениш, може би, работата си. В нея ще виждаш по - добра перспектива и в действителност може да е така. Но хората, с които ще се срещнеш там, няма да са добре настроени към теб. Може би на тази работа ще бъдеш назначена заради това, че твой приятел ще се е застъпил за теб. От това му действие ще тръгнат не добри приказки по твой адрес, хората ще те отбягват и ще странят от теб, както в съня ти. Ще има човек, който ще следи всяка твоя крачка и ще чака някаква твоя, дори и малка издънка, за да те премахне. Бъди внимателна с обкръжението си. Въпреки усърдната си работа и помощта на приятеля си, няма скоро да се измъкнеш от това неприятно положение. Но имай търпение и не се отчайвай. Надявам се, да съм помогнала.
0
0