Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах рожденната си дата

Сънувах рожденната си дата

Сънувах рожденната си дата
Сънувах, че стоя на един стол с някакво момче. До нас имаше едно бюро и една директорка. Говорехме за нещо и аз бях много притеснена.

В същото време видях един бял лист, на който беше написана рожденната ми дата с молив и бе отделена.

След това седях върху някакви облаци. Бяха ме издигнали във въздуха и аз се страхувах, защото бях на много високо.

След това се сънувах като по - възрастна жена с един мъж. Сънувах, че съм сред природата, беше много красиво. Този мъж беше в кола и ме чакаше.

Бях се облякла и сънувах, че сред тази природа има и една врата, през която минавам и отивам към този мъж. Но всичко се променя в детайли и той ми казва, че винаги ще бъде така. Ще се редуваме да влизаме през тази врата.

Може ли някой да ми каже, какво означава това ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
yanitsa
yanitsa
26.11.2009 17:53
Според мен, подсъзнателно се притесняваш за нещо, което си извършила. Според теб, то няма да доведе до някакво сериозно последствие, но явно не е така. Това, че до теб е седяло някакво момче, може да означава две неща. Ти сама трябва да прецениш ситуацията, или че има човек, който е бил твой съучастник или, че ще получиш подкрепа от някого. В това, че си сънувала датата си, няма нищо страшно. Според мен, ти предстои да разбереш нещо или да направиш някаква промяна в живота си. Ако е така, действай смело, въпреки притесненията си. Мъжът, който е бил с теб в тази кола, дали е същият, който е седял до теб ? Ако е той, това значи, че през цялото време, един и същи човек ще ти помага и ще те напътства. А може би, ще ти бъде и партньор в живота. Да сънуваш природата е хубаво. Означава спокойствие, душевна хармония. А вратата, нещо през което трябва да преминеш, някакъв страничен път, някакво алтернативно решение на нещо. Дано съм успяла да помогна с нещо.
0
0
Димитър_Д
Димитър_Д
26.11.2009 11:48
Тази нощ и аз сънувах точно Рождената си дата, но само че един приятел ми я казва, а не я видях написана. Какво ли означава ?
0
0