Сънувах идола си

Сънувах идола си
Здравейте, читатели. Започвам направо със съня, който сънувах снощи. Та, легнах си, заспах си. . . помня, че бях в Лос Анджелис с 2 мои приятелки. Едната да я наречем К, а другата В. К е влюбена в рапъра Уиз Калифа, а В много харесва Кид Ред, който е добър приятел на Крис Браун, а аз както във съня, така и извън него, съм лудо влюбена в Крис Браун. Той е моят идол. Обожавам го.

Значи, отидохме в ЛА и там си намерихме евтина квартира. През целия ден си търсихме работа, а една от нас, аз, отидох на пазар с едно момиче, което познавах още преди да отида в ЛА. Купихме си много дрехи, обувки, козметика, аксесоари. В тази квартира живеехме аз, В и К. Когато се прибрах, още от вратата момичетата ми съобщиха, че ще ходим в един от най-известните нощни клубове.

Изкъпахме се, оправихме се1 излезнах ме. И там се запознах с моята любов, Крис, беше много хубаво. Разказвам накратко и не с много подробности, защото не помня много неща. Помня само, че след клуба, аз и Крис се разходихме по плажа, целувахме се . . а после се сгодихме, а след товаааа се оженихме. УАУ . . беше много хубаво, но после се събудих и осъзнах, че е било само сън. :///
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Suni Dani
Suni Dani
22.10.2013 18:19
Хубаво е, когато сънуваме такива хубави сънища, а не кошмари..:)
2
0
Ани
Ани
20.10.2013 21:01
Напълно те разбирам! Аз самата един път сънувах идола си, който е момиче. Работехме и двете в (малко е смешно, ноо..)"Шоуто на Слави". Беше наистина готино,както предполагам и ти си си чувствала.
2
0