Черна котка

Черна котка
Здравейте! Случвало ли ви се е да ви гони черна котка ? Е, на мен ми се случи вчера!

Отивах към магазина, когато една черна котка застана пред мен - сигурно си е мислела, че ще и дам нещо за ядене. Аз понечих да си продължа по пътя, но тя ми се изпречи и не искаше да ме пуска, като мяукаше настоятелно и силно.

Тогава започнах да бягам. Тя също тръгна след мен - гонеше ме. Избягах доста голямо разстояние, когато тя се спря, но ме гледаше много втренчено и продължаваше да мяука.

Аз набързо се изнизах, но когато пресичах улицата, която води към магазина, към който бях тръгнала, едва не ме сгази една кола. Бях толкова замислена и леко стресната, защото не всеки ден те гони котка, още повече пък и черна.

Странното е, че аз храня котките в квартала ми всеки ден, но никога не съм виждала тази черна котка. Днес я потърсих след училище, но нямаше такава котка. Сякаш се е изпарила. :x:

Това ме навежда на мисълта, че тази случка не е случайна. Ами ако починалата ми баба е била и е искала да ми каже нещо ?

Нали знаете, че котките имат по 9 живота. Не знам, доста съм объркана. Ако има някой, който да може да ми помогне, ще му бъда много благодарна, ако го направи.

Моля за коментари и ако може без изрази от рода " ти си луда...!"

Благодаря ви.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
деница
деница
18.06.2014 15:48
мисля че черната котка не е на късмет !
0
0
Mimi
Mimi
06.07.2013 09:59
Що за глупост да бягаш от котка? Какво ще ти направи? :D И какво като е черна? Хайде стига с тези суеверия!
1
0
надка
надка
21.05.2013 10:46
Виж какво на мен лично черна котка ми носи голям късмет като срещна такава така че не се притеснявай. А аз лично не вярвам дух на починал човек да се всели в котка.
0
0
Ким
Ким
21.05.2013 00:59
Аз от години сънувам кошмари с черни и всякакви котки, които искат да ме дращят и ядат...! Може би заради тези сънища ме е страх в реалността от котки и то много, и ако ми се случи като на теб да ме гони котка ще се побъркам от ужас! Не знам какво да ти кажа, освен, ако я видиш отново да я нахраниш тази котка.
1
0
Tatarata
Tatarata
09.04.2012 09:52
Мен ме са ме гонили черни котки откакто се помня. :D По-точно имахме вкъщи един черен персийско-ангорска смеска и много си го обичах, казваше се Максим.. Почина тази есен.. Та, никога не съм вярвал в тези суеверия за черните котки, защото съм живял с такава. И мисля, че няма нищо странно някаква котка да тръгне да те гони, ако си и дала надежди, че ще я нахраниш, дори и само за малко. :D
1
0