Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че вуйчо си има приятелка

Сънувах, че вуйчо си има приятелка

Сънувах, че вуйчо си има приятелка
Скоро бях публикувала един сън на тема Щях да имам братче. Сега сънищата продължават.

Вуйчо ми е на 40 години и още не се е оженил. Преди като имаше приятелка ми споделяше. За това си мисля, че сега няма.

Ето го и сънят. Сънувах, че е Петков ден-празника на града. Вуйчо беше в нас с една дама(прекалено надута ми изглеждаше)и с някакви нейни приятели. Уж била от Велико Търново.

Почна нещо да ме командва, ама аз излязох и отидох на центъра. Прибрах се вечерта и седнахме да вечеряме. Тя нещо почна да му шушне на вуйчо. Стана време да си лягаме. Те спаха в нас.

В спалнята има едно диванче, на което аз легнах. Дамата нещо ме погледна и прегърна вуйчо. След малко вуйчо отиде до тоалетната.

Тая Въпросната ме попита най-нагло там ли ще спя, а отговора ми беше: В момента си в нас, а аз не си спя в стаята защото там спят приятелите ти. Легна си без дума да ми каже. Аз се преместих долу при баба да спя.

На другата сутрин излизам на центъра да видя какви сергии има и тя идва към мен с приятелите си(вуйчо го нямаше), но и здрасти не ми казва.

После сядат в едно кафене и аз ги последвах. Поръчах си топъл шоколад и отивам към тях. Тая ми се изсмя и ми вика - няма място. Седнах на съседната маса и сънят свърши.

Моля ви се някой да ми го разтълкува.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати