Дух и компютър

Дух и компютър
Здравейте!

От много време насам, когато остана сама в къщи-постоянно чувам някой да хлопа в кухнята, да пуска чешмата.

Когато си легна на обед и оставя компютъра включен, винаги чувам как някой си цъка.

Странното е, че не ме е страх, а дори ми е приятно да има някой с мен, пък било то и дух.

Някой от Вас да има подобна история ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
anastasia
anastasia
16.01.2013 14:59
Най добрата ми приятелка има абсолютно същия дух. Той е на дядо и. Като хода да спя в тях винаги оставаме сами, защото баба й ходи на работа. И като стоим в хола винаги в кухнята нещо се тропа или пък ако стоим в кухнята се тропа в спалнята. Даже веднъж изпаднах от страх в истерия и почнах да рева от страх!! Но тя не се плаши, защото все пак духът е на човек ,който я е обичал. Ако някой е умрял там ,където живееш значи е той и затова не се стряскаш :)
0
0
андрей
андрей
20.09.2012 12:01
аз имам много по-страшни истории, това се нарича полтаргаис, спокойно ако не го закачаш няма да имаш проблеми, моят полтаргаис чупеше разни неща и хвърляше всякакви неща, има добри има и лоши, също така криеше ми нещата и после като си ги поискам си ми ги връщаше, колкото и смешно да звучи започнах да си говора с него, такаде аз му говорех по-точно и той стана мн. по-добър така че всичко се постига с говорене и без страхове. успех :)
0
0
Денимира Ангелова
Аз... но далеч по-обикновена, и вероятно не е свързано с духове... Когато не сме в кухнята, от там се чуват тракания на чинии, а понякога чувам и цъкане на мишка, когато съм сама...
0
0