Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Странни способности

Странни способности

Странни способности
От малка имам странни способности - да развалям електроуреди около мен. И не само. Когато бях ученичка за всеки 15 септември ми купуваха часовник и той след месец спираше да работи.

Обвиняваха ме, че не ги пазя, че ги мокря, но аз не правех нищо такова. Не можех да обясня защо и как се разваляха.

След това развалих електронния часовник в спалнята на родителите ми. Докато живеех с тях в къщата часовника изоставаше с 20 минути.

Година може би след като се омъжих и се преместих майка ми забеляза, че часовникът си работи най-нормално и така вече 21 години.

От скоро обаче се появи друг проблем - развалям всичко в къщи, но най-податливи са рутерите. Сменихме поне 6-7 рутера от хубави по-хубави и скъпи.

Имаме около 4 лаптопа, които си работят, но до момента, в който не седна аз на тях. Тогава започват да забиват, да им се случват какви ли не неща. Същото се случва и с настолните компютри.

А да не говорим за електрическите крушки. Там положението е страшно, има моменти, в които само да си помисля, че искам да светна лампата и те горят.

Развалих и един телевизор. Ако мен ме няма, всичко работи, но щом се появя и ето ти проблеми!

Но се появи още един малък проблем - редовно ми се случва да отида в някой магазин например и точно пред мен да се бъгне системата за плащане например или да спре касовия апарат или да се появят странни съобщения на мониторите.

Вече гледам с насмешка на тези неща, но повярвайте хич не ми е лесно. А да, забравих да спомена и когато развалих колата на една моя приятелка, защото имаше компютър и той отказваше да стартира колата. Във всичките тези ситуации да ви кажа честно хич не ми беше до смях ...

А най-много поражения стават когато се ядосам. На всеки му се случва, но в такива моменти се плаша, защото незнам какво е това и как да го овладея. А мисля, че трябва, налага се да се овладее с тази електроника навсякъде около мен ...

А най-странното от всичко се случи съвсем наскоро - отидох на гости на приятели и цяла вечер лампата в хола им ту светваше, ту изгасваше и всичко това приключва щом си тръгна.

А аз съм толкова нормален и позитивен човек, толкова весела и толкова отворена към хората и света. Не искам повече да се случват такива неща около мен, искам си нормалния живот или поне да знам какво да направя с тази огромна енергия около мен.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Danger_No Spirit_live
Danger_No Spirit_live
22.08.2012 09:11
Амии.. опитай се да го овладееш. Поразстърси се в нета и ще виидиш, че има и други като теб, опитайте да си помогнете взаимно. А ако не искаш - психиатър (не го препоръчвам, ама..) или дърси някоя магьосница,врачка, лечителка. Те могат да ти помогнат. Успех :)
0
0