Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Наследственост, способности и привидения

Наследственост, способности и привидения

Наследственост, способности и привидения
Здравейте.
На моята най-добра приятелка й се случи нещо необичайно. Преди време, не много отдавна, мисля че преди около година нейната пра-баба почина. Приживе, тя помагала на много хора, които имали уплах от нещо, тоест - баела им.

Сега, моята приятелка често има сънища, в които вижда баба си, а странното е, че единствено тя от цялото им семейство я сънува.

Понякога усеща нейното присъствие в стаята си и я усеща наистина силно, сякаш наистина е там. В такива моменти обикновено се завива през глава, понеже наистина много я е страх.

Също така, случвало й се е когато затвори очи да вижда странни неща, например хора и как душите им излизат от телата и бродят, не знаейки какво да правят и къде да отидат. Често й се случва да чува и гласове.. Гласове на духове, молещи за помощ.

Ще ви разкажа и за едно нейно привидение, за което ми разказа наскоро. Затваряйки очите си тя видяла една по-млада жена да казва на една по-възрастна жена "Госпожо, моят годеник Тони почина.." тогава тя отворила очите си и първото нещо, което си помислила е, дано никой не е починал.

В следващия момент отново затворила очите си за миг и видяла снимка на мъж и жена, като мъжът започнал да се отделя от жената, отправяйки се към някакви блещукащи светлинки.

Там имало и врата, която се отворила и тя видяла, че води към празно пространство - вакум в атмосферата. Било наистина плашещо и тя все още търси отговори. Защо и как? Има ли общо с баба й? Дали не е наследила някаква дарба?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
OTGOWORI
OTGOWORI
01.07.2013 07:15
Искаш ОТГОВОРИ такали ?? Ето сега ще ти дам малко отговори :)


" Сега, моята приятелка често има сънища, в които вижда баба си, а странното е, че единствено тя от цялото им семейство я сънува. "

--------Това означава , че само тя трябва да знае за това и да го мойе. Сънищата няма да спрат докато не разбере каква е истината. Тя е избраната . :)


"Понякога усеща нейното присъствие в стаята си и я усеща наистина силно, сякаш наистина е там. В такива моменти обикновено се завива през глава, понеже наистина много я е страх. "

---Това е просто доказателство, че всичко е истина !!! Не трябва да се колебае ! :) Всичко е за добро !


Другото означава , че трябва да последва баба си и да помага на хората :) Лесно е, с времето ще се учи и ще става все по- добра !!! :)

Просто всичко трябва да се приеме и оттам да се тегли само нагоре !!! :) УСПЕХ !!! :))))
0
0
Lolli
Lolli
17.03.2013 01:19
@велкагб Ами честно казано е малко уплашена, но това е защото е объркана.. Търси отговори, но тъй като баба й вече не е сред живите няма кой да й ги даде..
1
0
Velislava
Velislava
22.02.2013 19:44
Аз мисля , че това и е дарба и може би ще стане като баба си !!!!
Силно се надявам да НЕ я ПЛАШИ !!!!!
0
0
nikita
nikita
10.02.2013 09:05
аз сънувах моите операции 2 години преди да се случат
0
0
maraq
maraq
09.02.2013 14:19
мила аз ти вярвам и аз имам такижа страни случки ако имаш оше сторий пиши ми на имеила ште ти го кажа като и ти дадеш одзив
0
0