Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Виждах огромни кристални глави

Виждах огромни кристални глави

Виждах огромни кристални глави
Снощи ми се присъни нещо интересно и необяснимо. Бях изморена и легнах, мислех разни неща, когато пред мен се появи нещо.

Виждах стъклени или кристални глави като на манекени, които се подреждаха в кръг една до друга, бяха огромни, не бяха живи, статуи са или нещо такова. Аз не съм буквално там физически, само наблюдавам.

От устите им като реки течаха различни неща и си мислих - това са съставките на живота. От една излизаха цветни балони, от друга черни пера, от трета вода, светлина и т.н.

Те са в пространството, което е с черен фон, няма дъно или форма. Всички тези неща се сливаха в общ кладенец(не буквално кладенец, общо място). Там се изгубват различните неща и всичко е бяло и се върти.

После самата картина се измества надолу и аз разбирам, че този ''кладенец'' е самия мозък на човек. Виждам отворен череп, също кристален, бял, отгоре се изсипват букви(в мозъка)заедно с останалата смес.

Буквите са блестящи, предимно червени и оранжеви. След това се събудих и стана да запиша това. Не мога да кажа, че е точно сън, повече е като медитация, когато започната да изплуват от някъде образи.

Моля коментирайте, ако ви се стори интересно или сте имали подобен сън.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Анонимен14560
Анонимен14560
29.06.2016 19:59
черепите са били кристални нали??? и от тях са се изливали букви в мозъка??? ами прочети за кристалните черепи на Атлантида и ще ти се изясни според мен :))
дано съм помогнал :)))
0
0
камбанчица
камбанчица
15.08.2012 16:13
Обикновено преди заспиване, когато сме в полубудно състояние, съзнанието ни е отворено и сме способни да възприемаме неща от духовния свят под различна форма- обяснения, отговори на наши въпроси, предупреждения или дори пророчески откровения. Според мен това, което си видяла е много интересно и според мен лично символизира как човек (човешката глава) получава откровенията и даровете на живота свише от лицето на вселената (образите на другите глави).Но разбира се може и да има съвсем различно значение, което е предназначено единствено за теб.
0
0
The Vampire
The Vampire
15.08.2012 11:33
Интересно може би това е някакъв знак поитересувай се
0
0