Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах огромни паяци

Сънувах огромни паяци

Сънувах огромни паяци
Сънувах, че съм в някаква стая, разхварлена, с много паяжини и чистя тези паяжини и излиза един огромен паяк/колкото табуретка/ и много други по малки.

Аз мислех да ги убивам, но още не бях почнала и мъжат ми ми каза този големия го остави. После малките паяци почнаха да бягат по разхварлените дрехи/а дрехите бяха наши/.

И единият порасна и стана колкото футболна топка,само че сплескана и много космата, с къси кафяви косми и дълги тънки крака или пипала/незнам как му се вика/ и този паяк се спря на една купчинка и взе с пипалата си един потник на сестра ми/с който тя претърпя ужасна катастрофа преди 20 години/ и го изяде.

После се появи някакъв глас, вече не беше мъжат ми и ми казваше виж те/паяците/ се превращат в бебета-бързо ги убивай, а бебето беше моето. И аз взех една торбичка и я сложих на главата на бебето и започнах да го душа и плачех, а бебето махаше с раце и се опитваше да махне мойте раце.

И аз плачех много силно, не исках да го убивам и започнах да мисля - защо като всички паяци се превращат в бебета-бебето е само едно. Тогава се събудих и се оказа, че мъжът ми ме е събуждал от 5 минути, а аз само съм плакала и съм се дърпала и не се събуждах.

Много моля, ако някой има поне и най-малка представа какво може да значи това нека да напише нещо. В голям шок сам от този сън, постоянно ме е страх да не навредя на бебето, цял ден ходих като болна, мина една седмица и още не мога да се оттърся, всеки ден ми е пред очите как душа бебето.

Предварително благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Алина
Алина
06.03.2012 01:26
много благодаря за отзивите.
да наистина ме е страх от паяци,но само ако има вероятност да ме доближат или полазят....но защо бебето? това беше по страшното
0
0
Кристиян
Кристиян
05.03.2012 15:11
Ще имаш неочаквани гости ,които ще са заплаха за теб,по някакъв начин.Очаквай дори да откраднат нещо твое.
0
0
Диана
Диана
05.03.2012 12:06
Сигурна ли си, че не те е страх от паяци ?
0
0